Jak vybrat batoh pro volný čas

Volnočasový batoh = parťák na každý den. Chystáte se pořídit si ho? Řekneme vám, na co si dát pozor, aby se batoh stal věrným společníkem, který vás bude doprovázet na cyklovýletech a toulkách po horách stejně dobře jako ve městě.Jak vybrat batoh pro volný čas

Myslete na svá záda

Při koupi batohu je dobré zaměřit se na prvky, které budou pečovat o vaši páteř po celou dobu nošení. Ať už máte volnočasový batoh na zádech jednou týdně hodinu nebo každý víkend, měli byste myslet na svá záda. Ergonomicky tvarovaná zádová část a kvalitní provedení popruhů totiž zajistí, že batoh vám perfektně padne. Pokud narazíte na model s vyjímatelným hliníkovým rámem, můžete si být jisti, že jste pro svou páteř udělali maximum.

Nestavějte funkčnost na druhou kolej

Jestli chcete mít z vašeho nákupu radost déle než pár hodin, myslete na funkční prvky, které by měl každý batoh mít. Velkou výhodou je například neoprenové nebo polstrované pouzdro, kam můžete schovat notebook, tablet a třeba i čtečku knih. Radost určitě udělá také měkká uzavíratelná kapsička, která udrží v bezpečí chytrý telefon či brýle.

Kvalitní provedení: Aby batoh dlouho vydržel

Koupě batohu bývá investicí na dlouhý čas. Proto byste neměli zanedbávat jednak kvalitu jeho zpracování, jednak materiál, z něhož je batoh vyrobený. Než nakoupíte, pečlivě zkontrolujte celý batoh a soustřeďte se především na použitelnost všech zipů. Dobrým tahem je také pořídit batoh s impregnačním zátěrem, který udrží vaše věci v bezpečí i při zhoršených povětrnostních podmínkách.

Batoh pro volný čas nebo školní taška?

Přemýšlíte o koupi volnočasového batohu pro vašeho školáka? Chybu rozhodně neuděláte, pokud pořídíte studentský batoh, který připomíná klasickou školní tašku už jen vzdáleně. Vaše dítě ho pak může používat jako parťáka nejen na výlety, sport a volný čas, ale také každý den jako tašku na školní pomůcky. Nejenže ušetříte peníze za nákup dvou rozdílných batohů, ale také budete mít jistotu, že záda dítěte jsou v pohodě celý den.

A co vy? Už jste si vybrali svého favorita?

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55