Vybíráme ideální dámské kadeřnictví

Ženám asi netřeba zdůrazňovat, jak je důležitý výběr ideálního kadeřníka. Přesto je spousta faktorů, které dámy podceňují. Na co byste se měly zaměřit, abyste byly maximálně spokojené?

Výběr správného kadeřníka

Mnohé dámy chodí roky ke kadeřníkovi s vědomím, že je o jejich účes postaráno. Věřte, že je ale spousta případů, kdy se posléze ukáže, že ona péče tak skvostná nebyla, a to platí i v případě vyhlášených salonů. Kadeřníci mnohdy vyhoví přáním svých zákaznic za každou cenu, nedbají trendů, takže vlasy nechrání a často je například pálí peroxidem. Doporučují otrocky značku, kterou prodávají, byť není na konkrétní vlasy zcela ideální. A především mnozí z kadeřníků neumí flexibilně pracovat s kosmetikou. Od jedné řady vám doporučí šampon, kondicionér, masku, následnou péči. Přitom mnohdy je ideální produkty kombinovat. Například pro barvou vysušené vlasy lze použít šampon pro posílení odstínu, péče v podobě masky může být z linie hydratační. Správný kadeřník představuje doktora pro vlasy, proto se objednejte k tomu nejlepšímu.

Osvědčené kadeřnictví – Praha 5

Při výběru správného kadeřnictví se orientujte dle ukazatelů prestiže. Těch je několik. Například lukrativní místo. Zapadlý salon v kočárkárně nevzhledného domu nevykazuje zrovna dobré atributy. Hledejte také místo, kam se snadno dopravíte. V tomto směru představují dobrou volbu kadeřnictví v obchodních centrech. Například kadeřnictví Praha 5 na pražském Zličíně nabízí komfortní zázemí, navíc si zde můžete odpočinout po nákupech, následně si zajdete ještě na večeři či do kina. Podívejte se i na prezentaci salonu. Ukázka účesů dokonale ilustruje práci kadeřníků, navíc si vytvoříte představu o tom, jestli vám bude sedět styl daného salonu. Devízu představují i prestižní spolupráce. Pokud kadeřnictví navštěvují známé tváře, oslovují jej například prestižní modelingové agentury, i to svědčí o prestiži salonu. V neposlední řadě vám musí tzv. sednout i kadeřníci v salonu. Však víte, že s nimi proberete leckdy věci velmi intimní.

Účes, který sedí

Jistá chemie musí fungovat mezi vámi a kadeřníkem i ve sféře domluvy na konkrétním účesu. Profesionál vám má doporučit daný styl, ne však vám jej nutit. Spolupráce se má odehrávat ve formě dialogu, nikoli direktivního nařízení. Ten nejvíc rozhodující faktor se vám naskytne po využití služeb daného salonu. Až budete spokojeni s účesem. Ten by měl mít perfektní tvar i tehdy, když nebudete mít čas vlasy foukat a stylovat. Máte-li potíže s problematickými vlasy, měli byste pozorovat změny v péči, již vám kadeřník doporučí. Mnohdy to může být běh na dlouhou trať, vždy jde ale jejich kvalitu zlepšit, a právě to byste měli vidět po doporučení vámi vybraným kadeřníkem.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55