Objevte španělské potraviny, s nimiž je hračka připravit lahodné pokrmy

Základem každé úspěšné restaurace, ale i výrobny potravin a dalších gastro zařízení je, aby zde pracovali šikovní kuchaři a k dispozici měli potřebné vybavení a především kvalitní suroviny. Bez nich jednoduše nejde připravit nejlepší jídla. Pokud chcete vařit španělskou kuchyni, nebo chcete kvalitní potraviny ze Španělska, využijte dovozu zboží nejen ze Španělska, ale i jiných zemí. U nás ji zajišťuje společnost BMC Brno již více než 30 let.

Mnohé potraviny nejen pro přípravu španělské kuchyně

Na webových stránkách katalog.bmcbrno.cz najdete kompletní přehled sortimentu, která tato firma nabízí. Jde o potraviny v gastro baleních, které jsou určení především pro restaurace, závodní kuchyně, síť Horeca, velkoobchody, maloobchody, vinotéky, reklamní agentury a mnohé jiné. BMC Brno totiž nabízí skutečně mnohé produkty. Jmenujme např. lahodnou citronovou šťávu, kterou najdete na stránce https://katalog.bmcbrno.cz/citronova-stava-1-l.html. Vybrat si můžete balení 1 l, 0,5 l nebo 3 l.

Solimón 100% citronová šťáva 1l je vyrobena z 3,6 kg čerstvých citronů. Proto stejně jako originál slouží ke každodennímu použití, ale i k přípravě limonád, koktejlů, míchaných nápojů nebo sladkostí. 100 % citronová šťáva jim dodá tu správnou svěžest, chuť a vůni.

Pestrý sortiment do každé kuchyně

BMC Brno vám nabízí i mnohé jiné potraviny. Jde o konzervované ovoce, sterilovanou zeleninu, mandle, paštiky, španělské olivy, olivové oleje, vinné octy, koření, maso, rybí konzervy, alkohol, nealkoholické nápoje, delikatesy a mnohé jiné.

Dokonce zde najdete dárkové sady, které jsou zajímavým tipem na dárek k mnoha příležitostem významným klientům nebo obchodním partnerům. Najdete zde i jednoporcový program, který mohou využít mnohé firmy nabízející relaxační pobyty, restaurace, reklamní agentury a další. Podívejte se na vše, co BMC Brno nabízí a uvidíte, že budete mile překvapeni bohatostí sortimentu, kvalitou, cenou i vzhledem.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55