Obohaťte váš domov originálními obrazy, které podtrhnou jeho osobitost

Domov je bezesporu místem, v němž se potřebujeme cítit bezpečně, pohodlně a příjemně. K útulné atmosféře přispějí teplé barvy výmalby stěn, dekorace v podobě polštářků, závěsů, svíček, květin a dalších drobností, které dovedou mnohé. Místnosti zajistí úplně jiný rozměr i to, když v něm pověsíte větší obraz, nebo sadu menších obrázků, které jsou společně spjaty např. tématem.

Vyberte si obrazy dle svých představ

Prodej obrazů nabízí společnosti i prostřednictvím internetových stránek. Kupříkladu Umenisveta.cz přináší bohatou nabídku obrazů, v níž si lze vybírat podle stylu, tématu, barev nebo třeba umělce, který je autorem díla. Přínosné jsou i kategorie novinek či bestsellerů dodávajících výbornou možnost inspirace.

Velmi příjemné je, že najdete i mnohá díla v akci, díky níž se dá uspořit i 70% původní ceny.

Když chcete něco originálního

Mnoho zájemců se poohlíží po dekoracích, které budou jiné, než ty běžně dostupné nebo nacházející se v mnoha domovech známých a přátel. V tomto případě doporučujeme obrazy na míru. Jejich velkou výhodou je, že se vám plně přizpůsobí jak použitým materiálem, tak velikostí. Zvolit lze fotopapír, archivní papír, fototapetu, akryl nebo plátno a rám. Pět možných velikostí od rozměrů cca 30 x 24 cm až po cca 120 x 97 cm zajišťuje menší či větší dominantnost obrazu v prostoru.

Budete-li mít zájem o jinou velikost, než je nabízena, jednoduše uvedete požadované rozměry při objednávání a bude vám vyhověno. Vybrat si lze i druh laminace a podlepení obrazu. Stejně tak si můžete koupit buď jen obraz, nebo jej nechat i zarámovat.

Navštivte prodejce obrazů s tradicí – Umenisveta.cz, obsáhlou nabídkou děl a kvalitní službou zákazníkům a vyberte si obraz, který ve vás vyvolá příjemné pocity. Navodíte interiéru novou atmosféru, která vám vyhovuje a dělá z domu domov.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55