Okořeňte svůj šatník módními kousky z Francie

Každá žena má radost, když vypadá půvabně a oblečení, které má na sobě jí lichotí. Důležité je vybírat si trendy kousky, jež pozvednou její přednosti a naopak potlačí nedostatky. Právě toto umí móda z Francie. Je kvalitně zpracovaná a díky výborným střihům v mnoha variantách si vybere baculka i žena jako proutek.

Přivítejte jaro v novém svetru

V šatníku žádné z nás by neměl chybět propínací svetr. Je velmi praktický a navíc dovoluje dát na odiv i top či halenku, kterou máme pod ním. Velmi hezky působí i rolák, zajistí teplo krku a vypadá elegantně. Štíhlé ženy si mohou dovolit i svetry z hrubé vlny s velkými oky, silnější z nás by se jich měly vyvarovat, protože by jim kila ještě přidávaly, opticky totiž zvětšují.

Sportovní typy zahřeje fleece

Příjemné na nošení, teplé a jednoduché na údržbu jsou modely z fleecu. Koupit si můžete např. oboustrannou propínací mikinu, čímž získáte dva modely v jednom. K sehnání jsou i mikiny s kapucí, což oceníte zvláště, chodíte-li na procházky s dětmi, psi nebo jen tak do přírody.

Kalhoty dělají s postavou mnohé

Co se týče kalhot, pokud nechcete nosit jen rifle, pořiďte si kalhoty elegantní, společenské. Ideální je, jsou-li obohaceny o elastan, díky kterému jsou pohodlné, ale také slušivé. Jestliže si vyberete kalhoty s proužkem, docílíte optického zeštíhlení nohou. Velmi hezky působí i lněné kalhoty mající na koncích tunýlek se šňůrkou ke stažení. Dodávají na ženskosti, působí vzdušně a romanticky.

Co ještě by vám na jaře nemělo ve skříni chybět?

Příjemným oblečením je tunika. Výborně se k ní hodí legíny, a co se týče obuvi, nazout můžete jak boty na podpatcích, tak sandály nebo nazouváky. Oblékáte-li se ležérně, zvolte plátěnou obuv ať už šněrovací, nebo klasickou.

Podívejte se sami na výprodej dámské módy ve francouzském stylu. Budete moci nakupovat trička, kalhoty, svetry, obuv a různé jiné oblečení za velmi příznivé ceny. Stačí si jen vybrat dle vlastního stylu.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...