Ukažte své krásné nohy

Venku už pomalu vylézá sluníčko a pomalu zahřívá, takže se nám blíží chvíle, kdy budeme moci ukázat své krásné nohy. Nebojte se odhalit své nohy, každá žena má co ukázat a po případě si je klidně můžete nechat zdobit zajímavými punčochami.

Barevné jsou trendy, ale zkuste tohle

Velice se ujaly barevné punčochy, které jsou opravdu trendy a lichotí každé ženě, navíc jejich kombinace jsou pestré a zajímavé. Ovšem nemusíte se omezit pouze na omezený počet barev, protože existují i jiné ozdoby. Takovou originální a vkusnou ozdobou jsou kamínky na punčochách. Opravdu existují punčochy, na kterých jsou různě poseté kamínky různých tvarů a barev a právě tyto punčochy mohou zajímavě doplnit váš vzhled.

Elegance i vzory, které pobaví

Velkou výhodou je, že můžete vybírat z velké škály různých punčoch. Existují punčochy, které jsou jen tak ledabyle poseté kamínky. Právě tyto punčochy jsou opravdu elegantní a mohou vás zdobit na různých společenských akcích, ale také klidně na nějakém důležitém jednání. V případě, že máte dostatek humoru či odvahy a extravagance, můžete zvolit i takové punčochy s kamínky, na kterých jsou kamínky uspořádány do různých tvarů. Mohou to být tvary pěkné a hodící se k různým oděvům, ale stejně tak to mohou být například různá zvířata, jako jsou labutě a podobně, což někdy může působit až kýčovitě, a proto je lepší držet se střídmosti a dát na jistotu, což jsou jen tak poházeny kamínky.

Kamínky na těle

Stejně, jako můžete vybírat mezi různými tvary kamínků, tak si můžete vybrat i barevnost punčoch. Punčochy, které jsou ozdobeny kamínky, mají omezené barevné škály, a tak často natrefíte pouze na tělovou, bílou a černou, což jsou takové klasiky a nejlépe se kombinují. Záleží na tom, jaké máte doma oblečení a co se vám zamlouvá nejvíce, ovšem velice krásně vypadají právě ty tělové, neboť když si je oblečete, tak to vypadá, jakoby kamínky byly přímo na vašem těle, což je opravdu originální a zajímavé.

Pozor na odvážné kombinace

Pokud zvolíte tyto zdobné punčochy s kamínky, tak musíte být opravdu opatrní při kombinaci, abyste nevypadali kýčovitě či přeplácaně. Proto je lepší zvolit jednoduché a jednobarevné sukně a šaty. Rozhodně není dobré mít nějaké vzory, maximálně jen nějakou krajku. Ani se nehodí kombinovat kamínky na punčochách s nějakými kamínky na tričku a podobně, protože to by už bylo kamínků až moc. Opravdu nejlepší kombinací, kterou nemůžete nic pokazit, jsou jednoduché černé šaty.

Punčochy mohou mít mnoho podob a jednou z nich jsou ty, které jsou ozdobeny kamínky, už je máte doma? V případě, že ještě ne, měli byste si aspoň jedny určitě pořídit.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55