Sama doma? 3 hračky pro dospělé, jež zaženou nudu

Partner vám odjel na delší dobu pryč a vy jste sama doma? Ano, sledováním televize i sportováním si samozřejmě bez problémů zkrátíte volné chvilky a budete se bavit. Vaše intimní potřeby ale v žádném případě neošidíte a rozhodně ne vždy musíte vše řešit jednoduchým standardním způsobem. Užívat si dnes lze díky různým hračkám pro dospělé opravdu do sytosti. Jestliže úplně netušíte, co byste si měla pořídit a kde tak učinit, čtěte dál. V následujících řádcích vám dáme celkem 3 tipy a doporučíme i online prodejce tohoto sortimentu.

Dilda v mnoha variacích

Začít můžeme právě touto erotickou pomůckou. Dildo je ve své podstatě napodobeninou mužského pohlavního údu. Některá dilda skutečně alternují penis se vším všudy včetně vzhledu, jiná jsou pouze válcovitého tvaru a zachází se s nimi pochopitelně stejně jako s penisem. Materiálově je možné vybírat třeba ze silikonu anebo skla. Zajímavou volbou jsou i kovové pomůcky tohoto charakteru. Pokud chcete mít o polohu více, vyberte si dildo s přísavkou. Čekáte-li dámskou návštěvu, je vhodné mít v zásobě dildo oboustranné.

Příjemné vibrace zajistí uspokojení bez práce

I takto by se dalo hovořit o různých hračkách, jež vibrují. Standardně se jedná samozřejmě o vibrátor mající stejný tvar jako dildo. Rozdíl spočívá pouze v přítomnosti mechanismu vyrábějícího mírné chvění. Tvarově lze volit robertky mající specifické výstupky pro dráždění bodu G, anebo modely, jež vůbec pánský pohlavní úd nepřipomínají. Typickým příkladem budiž vibrační vajíčko.

Vyzkoušejte venušiny kuličky

Mezi známé erotické pomůcky se také řadí venušiny kuličky. Používají se již dlouho a fungují na velmi jednoduchém principu. Vibrace u nich nevyvolává žádný přístrojek, ale chvění vznikající tak, že kuličky jsou duté a v jejich vnitřní části se nachází další menší, většinou olověné kuličky.

Máte strach jít do kamenného sexshopu a vybrat si nějaké zboží? Pak si prohlédněte přímo online nabídku eshopu Růžový slon a jistě si vyberete. Podívat se na tomto webu můžete i na mnohé návody týkající se fungování erotických hraček.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55