Láska prochází žaludkem

Jak říká jedno naše přísloví, láska prochází žaludkem. A určitě tomu tak je, muži milují ženy, které jim připravují speciality. Ovšem někdy může láska k jídlu přerůst přes lásku k člověku. Existují případy, kdy dochází až k vykrmování své drahé polovičky, což je špatně.

Láska k člověku anebo jídlu

Opravdu existují vztahy, ve kterých je láska založena na jídle, zejména na vykrmování. Lidé, co své drahé polovičce připravují jídlo, se velice rádi dívají na to, jak jídlo pojídá. Je pro ně zajímává zejména ta proměna člověka, když tloustne. Mnohdy to vypadá tak, že se pravidelně váží a fotografují. Mnohé z nich láká nadměrná váha, často chtějí svou polovičku vykrmit až do takových mezí, že už bude nehybná, naštěstí to většinou do takových bizarností nedojde.

Muži i ženy

Mnoho lidí si myslí, že jsou to právě ženy, které chtějí svého miláčka uspokojit dobrým jídlem a velkými porcemi. Avšak existuje i spoustu mužů, kteří milují vykrmování svých žen. Samozřejmě, že tak jako muž, i žena ocení, když jí někdo připraví dobré jídlo. A někdy může být opravdu těžké najít tu správnou normu příjmu potravin.

Láska anebo úchylka?

Možná si mnoho lidí myslí, že se jedná o fenomén z Ameriky, avšak je to běžné i u nás. Je poněkud těžké říct, zda je to opravdu láska. Mnozí to považují za úchylku, zejména pokud si pořizují fotografie, nějakým způsobem mapují přibírání svého partnera či partnerky. Dokonce existují vyhrocené případy, kdy dochází opravdu k tomu, že drahé polovičce lijí vysoko kalorické nápoje přímo do krku, což rozhodně nemůže být láska k člověku, ale k jídlu.

Pozor, abyste to s láskou nepřehnali

Ačkoliv pro mnohé je to nepředstavitelné, tak opravdu takoví lidé existují a dokonce jsou i seznamky právě pro lásku k vykrmování. Jestli to někomu dělá dobře a vyžívá se v tom, tak proč ne? Ale v tomto typu lásky si musíte dávat pozor, abyste si neubližovali, protože vykrmování není jen příčina uspokojení, ale naopak může způsobit mnoho onemocnění, a to i těch vážných, proto je lepší se tomuto hubnutí – jak to někteří také označují, vyhnout.

Miluji vykrmování

V případě, že patříte mezi ty lidi, kteří mají rádi tento typ lásky, anebo ji sami dokonce prožíváte, tak byste s tím měli něco udělat, než někomu ublížíte, ať už sobě anebo své drahé polovičce. Úplně nejlepší je navštívit psychologa. V tomto případě rozhodně nepomůže žádný výživový poradce, potřebujete někoho, kdo rozumí tomu, že vás vykrmování může uspokojovat či vzrušovat, a s tím vám výživový poradce nepomůže. Někdy je poměrně těžké uznat, že už je to opravdu hodně, a že byste s tím měli přestat. Stačí jen, když bude pro vás drahá polovička důležitější, než jídlo, a bude to snadnější.

Jídlo není jen krásným požitkem, ale jídlo, zejména pokud je v přehnaném množství, může i ublížit, proto si dávejte pozor na to, aby láska k jídlu nebyla silnější, než láska k člověku.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55