Kalendáře s vlastními fotkami jsou skvělým tipem na dárek

Pokud si lámete hlavu nad tím, čím obdarovat vaše blízké, darujte jim kousek sebe. Zejména rodiče a prarodiče potěší fotodárky s dětmi a vnoučaty, s nimiž se nemají možnost každý den stýkat. Originálním a praktickým dárkem jsou zejména kalendáře, jež se dají pořídit v mnoha podobách.

Celý rok s rodinou

Kalendář s vlastními fotkami je skutečně jedinečným kouskem, který můžete vymazlit do posledního detailu. V prvé řadě si vyberete formát, jenž bude nejvíce vyhovovat vašim potřebám. Lépe řečeno potřebám obdarovaného. Vybírat můžete z kalendářů stolních, které jsou dále rozděleny na týdenní, dvojtýdenní a měsíční. Další možností jsou nástěnné kalendáře o formátech A4, A3, A2 a A1. Tyto kalendáře lze situovat na výšku či na šířku, mají buď 13 listů, nebo se jedná o kalendář ve formě plakátu. Protože si celý kalendář sestavujete zcela sami dle svých představ, můžete v něm zvýraznit pro vás důležité datumy, přidat nestandardní jména, použít vlastní nadpisy, texty, poznámky, vložit piktogramy.

Jak na to?

Celý proces je velmi snadný. Zvládnete ho jednoduše online a nebudete k němu potřebovat žádný speciální program. Budete postupovat ve 4 na sebe navazujících krocích, během nichž se můžete vracet k tomu předchozímu. V případě, že nebudete s výsledkem spokojeni, kliknete na tlačítko Začít od začátku. První krok patří výběru typu kalendáře, navolíte si, od jakého měsíce má začínat, v jakém bude jazyce a barvu spirálového vázání. Chcete-li si postup ještě více ulehčit, použijte některou s navržených šablon. V dalším kroku nahrajete vybrané fotografie, doplníte piktogramy, ikonky a popisky. Ve 3. kroku je možné navolit doplňkové služby, jimiž jsou osobní věnování nebo násuvná lišta zajišťující ochranu hrany kalendáře. Na závěr zkontrolujete sestavení kalendáře, vyberete způsob platby a doručení.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55