Jak na lepší nehty a vlasy?

Toužíte po krásných nehtech, s nimiž by vám nemusela pravidelně pomáhat manikérka, a zdravých lesklých vlasech bez roztřepených konečků? Může je mít téměř každá žena. Stačí tělu doplnit, co mu chybí, a o své vlasy i nehty s láskou pečovat.

Roztřepené konečky, mastné vlasy místo lesklých, lámavé nehty a záděry v jejich okolí. Už toho máte dost? Začněte podnikat kroky, jimiž to napravíte.

Dopřejte vlasům masku a nehtům olejíček

Co se týče vlasů, na trhu je k dispozici spousta přípravků, které vám pomohou dosáhnout toho, o co máte zájem – zbavit se třepících se konečků, získat lesklé a hebké vlasy, dodat jim život, rozjasnit barvu apod. Někdy to umí i šampóny, ale obecně se doporučuje vlasům čas od času dopřát i kondicionér a masku. Masky jsou z tohoto hlediska úplně nejlepší a spousta se jich dá připravit i doma. Najděte si klidně někde na internetu návod, uvidíte, že mnohé jsou dělané čistě ze surovin, které nejspíš najdete v kuchyni. Jen je potřeba vlasy zabalit do ručníku a nechat masku patřičnou dobu působit. Pokud nechcete ušpinit ručník, dejte si pod něj ještě igelit nebo třeba koupací čepici.

S nehty je to podobné. Pořiďte si výživný olejíček a občas jej naneste na nehty i kůžičku okolo. Máte-li ve zvyku si nehty pravidelně lakovat, naučte se dávat jim odpočinek. Nemůžete po nich chtít, aby byly v pořádku, když je neustále zatěžujete lakem a schováváte pod vrstvy barev.

Doplňte vitamíny zevnitř

Vlasy a nehty je ale možné vyživovat i zevnitř. Dost často se problémy s nimi objevují, pokud vám chybí zinek nebo vitamín H – tzv. biotin. Oba dva se dají konzumovat v rámci jediného produktu. V lékárnách bez potíží seženete přípravky podporující vlasy, nehty a kůži, zpravidla obsahují právě tyto dvě látky. Příkladem je doplněk stravy Biosil Plus 60 tablet. Kromě biotinu a zinku v něm najdete ještě kyselinu pantothenovou a oxid křemičitý. Bere se jedna tableta denně, takže vám vystačí na dva měsíce, a cena je velmi příznivá. Nejspíš vás vyjde i levněji než pořizovat olejíčky na nehty a výživné masky.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55