Bundy, kabáty, mikiny… Co vám ještě chybí v šatníku, aby mohlo skončit léto?

Léto končí a je čas připravit svůj podzimní šatník. Letní šaty i kraťasy můžeme pomalu zabalit a odložit. Přichází čas teplých svetrů, mikin, bund a kabátů.

Za severským štěstím v hezkých hřejivých teplácích

Přesněji v teplákové soupravě. Severské štěstí, hygge, nás učí, jak si užít štěstí s hrnkem teplé kávy či čaje, knížkou, svíčkou a samozřejmě hezky v teplíčku. Už máte svoje tepláky štěstí? Pořiďte si na chladné měsíce v roce některou z povedených sportovních souprav. Nebudete se v nich stydět vyjít ani na ulici – ať již se jen provětrat, či vyvenčit svého psa. Hodí se i pro lehčí sportovní aktivity, ale také na domácí rozjímaní o štěstí – jak to umí seveřané.

Když šaty, tak z úpletu

Hledáte něco pro oživení podzimního a zimního šatníku? Kousky, které se skvěle nosí a jsou pohodlné? K legínám nebo jeggínám si oblečte dlouhé úpletové šaty. Nebo si k nim pořiďte teplé vzorované punčocháče.

Svetry a mikiny jsou základ

Máme plnou skříň džínsů. Nosíme je celoročně. Ale na podzim a v zimě k nim potřebujeme hřejivější vrchní díl: pletený svetr, pulovr či mikinu. Preferujte delší modely, které se vám nebudu vyhrnovat a odkrývat záda. Velkým hitem sezóny budou dlouhé svetry bez tradičního předního zapínání. Tak si jeden takový pořiďte.

Bundy a kabáty s prošíváním se opět nosí

E-shop Modovo.cz nabízí skutečně praktické a designově povedené bundy v kratších i delších střizích. Na scénu se opět vrátily teplé prošívané bundy. Dalším hitem budou prodloužené bundy v armystylu, které zjemňuje použití kožešiny kolem kapuce i kožešinová podšívka. Jak si vybrat bundu, která je opravdu módní?

Hitem je přiznaná podšívka v kontrastní barvě. Černé bundy tak oživují barvy, jakou je červená, žloutková nebo pomerančová. Ale módní jsou i odvážné barevné kontrasty, třeba kombinace khaki s lososovou.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55