Jak vybírat parfém pro mladé

Existuje mnoho kritérií, podle kterých by měla každá žena i muž vybírat svůj parfém (osobnost, vkus, styl, příležitost). Ovšem i věk má velký vliv na výběr ideálního parfému jen pro vás. Stejně jako vaše osobnost, mění se i váš styl oblékání, někdy i vkus, a parfémy jsou toho všeho součástí.

I když se vám líbí mnohé vůně, odborníci z parfumerií doporučují používat pouze dva parfémy současně.

Pro některé jedince může být koupě parfému nereálnou záležitostí kvůli vysoké ceně. Levné parfémy, napodobující drahé značky, splní stejný účel, a mohou stát až několikanásobně méně.

Proč vybírat parfém podle věku?

Přizpůsobení parfému vašemu věku vám umožní, aby se vyvíjel podle vašeho životního stylu, vaší stravy a vůně vaší pokožky.

Vůně pokožky je jedinečná

Každá kůže má svou vlastní vůni. Je jedinečná, stejně jako otisky prstů. Vůně vaší pokožky vás prozrazuje a její specifická vůně je výsledkem vašeho životního stylu a několika faktorů, jako je strava, léky a fyzická aktivita (aktivní nebo sedavá).

Vůně pro teenagery

Pro mladé je imitace parfémů skvělou volbou, předpokládáme, že nechtějí utrácet své kapesné či peníze z brigád za drahé parfémy. Pro mladou dívku se hodí všechny lehké vůně s kyselými, ovocnými, sladkými a regresivními tóny (jablko, vanilka, červené ovoce…).

Pro chlapce je dospívání také obdobím poznamenaným touhou prosadit svou mužnost. K tomu je nejlepší sáhnout po vůních s dřevitými vůněmi, které jsou vhodné zejména pro velmi asertivní povahy. 

Parfém ve dvaceti letech

Pro mladé ženy se hodí ovocné, květinové a zelené esence, například jarní vůně, jako je čerstvý jasmín, růže nebo konvalinka, reprezentují toto období rozkvětu a mohou snadno procházet různými změnami, které se vyznačují touto fází života.

Ve dvaceti letech je mladý muž poznamenán jistou lehkomyslností, ale také silným pocitem svobody, energie a tonicity. Vůně se zelenými tóny, složené z máty peprné, bazalky nebo anýzu, odrážejí tuto dynamiku. 

Kvalitní kopie parfému nejen pro mladé objevíte na esensino.cz

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55