Uragán vášně: Vpusťte ho i do své ložnice!


Milostné radovánky už nejsou, co bývaly? Zkuste něco nového a nebojte se experimentovat. Partnera určitě příjemně překvapíte a sebe samu nakonec také. Poradíme vám hned několik způsobů, jak navrátit vašemu milostnému životu pověstnou jiskru.

foto1

Začněte nejdříve u sebe!

Nebojte se prozkoumat všechna zákoutí vlastní sexuality nejprve bez partnera. Zapomeňte na předsudky a vydejte se na pouť za hledáním nových erotogenních zón. Koneckonců – jak může váš partner vědět, co se vám líbí, když to nevíte vy sama?

foto2

Podívejte se na nabídku erotických hraček pro dospělé a určitě najdete něco, co vás zaujme. Určitě vás překvapí, jaké všemožné hračky a stimulátory existují. Ale nemusíte hned zkoušet ty nejexotičtější. Pro začátek si pořiďte třeba venušiny kuličky a vibrátor na klitoris – snadno tak zjistíte, jestli vám vyhovuje spíše vnější nebo vnitřní stimulace.

Tip: Naštěstí se dnes nemusíte stydět a můžete erotické pomůcky vybírat ze soukromí svého domova. V online sexshopu erodream.cz objevíte nepřeberné množství erotických hraček i sexy prádla a objednaný balíček vám bude doručen zcela diskrétně. Tak konec červenání!

Pro začátek stačí sexy prádlo!

Nemusíte na partnera hned vytáhnout vibrujícího pomocníka. Zkuste ho nejprve překvapit sexy oblečkem a uvidíte, jak se bude na ložnicové experimentování tvářit. V oblasti erotického prádla neexistují žádné hranice a vybírat můžete od latexových kostýmků po něžné krajkové prádélko. Vybírejte nejen podle vkusu partnera, ale především podle toho, v čem se budete sama cítit nejlépe. Erotické prádlo je snadný způsob, jak si zvednout sebevědomí a posunout své milostné radovánky na zcela novou úroveň!

Nebojte se odvázat a vyzkoušet něco nového. Užívejte si milostné hrátky naplno – ať už s erotickou hračkou, anebo bez ní.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55