Problém dosáhnout orgasmu? Vyzkoušejte tohle:

Možná už jste o nich slyšela. Womanizer a Satisfyer. Moderní strojky na bázi podtlaku. Slibují orgasmus během dvou minut. Každé ženě.

To je nejspíš trochu přehnané tvrzení, nicméně je na něm hodně pravdy. My jsme otestovali všechny možné modely, ty drahé i ty levné, a rádi se s vámi podělíme o zkušenosti. Rozhodně doporučujeme přečíst všem dámám, které mají problém dosáhnout orgasmu. A i těm, které si rády dopřejí vzrušující dobrodružství ať už sólo či s partnerem.

Jak Womanizer a Satisfyer funguje?

Na bázi podtlaku. Strojek nasaje klitoris do masážní hlavice, kde ho intenzivně dráždí. Vy nemusíte dělat nic jiného, jen držíte strojek na správném místě a můžete třeba snít o tom, co vás nejvíc vzrušuje. Nebo se věnovat partnerovi.

Podívejte se na videa, která vám Womanizer a Satisfyer skvěle vysvětlí.

Reklamy Womanizeru slibují, že každá žena bude mít orgasmus do pár minut. Což je trochu odvážné tvrzení. Ale! Spousta žen to tak opravdu mít bude. Ty, co mají problém orgasmu vůbec dosáhnout, si také konečně užijí tohle parádní uvolnění. Jen to možná zabere víc než dvě minuty.

Womanizery i Satisfyery jsou výborné i v páru. Když si s nimi budete společně chvíli hrát, budete pak mnohem citlivější a třeba si užijete i parádní orgasmus při milování. Rozhodně to stojí za zkoušku.

Jaké jsou naše zkušenosti?

Testovali jsme různé modely Womanizeru i Satisfyeru, abychom zjistili, který je ten nejlepší. Není to tak snadné rozsoudit, protože oba výrobci jsou jiní. Womanizer je luxusní značka pro ty nejnáročnější, Satisfyer je zase levnou možností, jak si tuhle fantastickou stimulaci dopřát i s menším rozpočtem.

V každém případě za Satisfyery můžeme doporučit Satisfyer Penguin, rozkošného tučňáka, který je sice báječně levný, ale i tak to umí fakt dobře.

Mezi Womanizery to vidíme tak, že když už, tak už. Poslední Womanizer Premium je už opravdu šikovná hračka, má i funkci autopilota a bude vás překvapovat nečekanými změnami intenzity. Stojí to za to. Už na pohled.

V každém případě Womanizery i Satisfyery jsou prostě parádní možnost. Jsou zase o krok dál a dopřejí vám víc, než na co jste zvyklá. Vřele doporučujeme si některý vybrat a vyzkoušet. Objevte bezdotykový orgasmus a užijte si nové dobrodružství, bude stát za to.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55