Vyberte tu pravou. Kabelku!


Dokážete si představit život bez kabelky? Asi těžko, že? Ukryje celý váš život. Od diáře, přes osobní doklady po cennosti a menší nákup. Vyberte si tu pravou kabelku, která vás bude doprovázet na každém kroku a nikdy vás nezradí. Poradíme vám, jak ji najdete.

foto1

A teď upřímně. Kolik kabelek skutečně potřebujete?

Kabelek opravdu nepotřebujete desítky. Každá žena si vystačí s několika kousky. Ale ty by právě měly být vybrány s nejvyšší pečlivostí. Nejdůležitější z nich je kabelka pro každý den, která vás doprovází do práce, na kafe s kamarádkou i na nákupy.

  • Taška, kterou nosíte každý den do práce, by měla pojmout vše, co během dne potřebujete mít při ruce. Pokud se neobejdete bez laptopu a lahve s vodou, pořiďte si větší kabelku se silnějšími uchy, která vydrží i větší zátěž. Pokud potřebujete jen mobil a rtěnku, vystačíte si s mnohem menším modelem. Položte si všechny své nezbytnosti před sebe a podle jejich objemu určete, jak veliká musí vaše kabelka být.

Tip: Pokud nosíte v kabelce opravdu hodně věcí, možná se vám bude hodit spíše stylová brašna nebo batůžek.

  • Myslete také na praktičnost a barvu vyberte podle oblečení, které oblékáte nejčastěji. Pokud ráda nosíte výraznější barvy a doplňky, s volbou kabelky se držte při zemi a sáhněte po neutrálnějších barvách, které se vám budou hodit ke všemu. Nosíte nejčastěji hnědou, černou, bílou či šedou? Pak můžete sáhnout i po výraznější kabelce, která váš celkový styl rozzáří.
  • Nepodceňte ani volbu materiálu. Pokud chcete, aby vám kabelka sloužila hned několik let, zbytečně neškudlete a investujte do kvalitní kožené kabelky. Kůže je materiál, který s přibývajícími léty získává na kráse a vyšší pořizovací cena se vám vrátí na dlouholetém užívání.

Tip: Velký výběr italských kožených kabelek na vás čeká na novakabelka.cz. A pokud si vyberete, určitě si nechte poradit, jak správně o koženou kabelku pečovat. Čím lépe se o koženou kabelku budete starat, tím déle vám bude sloužit.

 

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55