Pečete vánoční cukroví? Kompletní nabídku potřeb na pečení najdete na Svetcukraru.cz!

Za dva měsíce se budeme zajímat o nové nebo tradiční recepty, abychom připravili svým nejbližším vynikající a hezké vánoční cukroví. Ať už pečené, nepečené, slepované, máčené, nebo třeba zdobené, každý má rád něco jiné. Chcete-li si připravit cukroví co možná nejméně pracně, poohlédněte se po důmyslných vychytávkách, které vám práci usnadní a díky nimž vás bude nejen vánoční pečení skutečně bavit!

Vše na jednom místě

Navštívíte-li webové stránky Svetcukraru.cz, najdete kompletní nabídku obsahující nejen cukrářské potřeby. Můžete tak hravě připravit perníčky, linecké cukroví, trubičky, ale také plněné cukroví, které se připravuje ve formičkách atd. Nechybí tady ani vály, silikonové formy, formičky a košíčky, vykrajovátka a další.

Vyzkoušejte např. jednoduchý recept na vynikající mandlové kytičky. Na množství cca 4 plechy budete potřebovat:

  • 150 g másla
  • 100 g cukru krupice
  • troška soli
  • 2 vajíčka
  • citronovou kůru
  • 220 g hl. mouky
  • 50 g namletých mandlí
  • 1 lžičku prášku do pečiva

Na dokončení pak ještě 1 polévkovou lžíci mléka, vajíčko, 100 g mandlových plátků, 2 vanilkové cukry.

Posup:

Všechny suroviny na těsto smícháme v míse, nebo na vále a vypracujeme z nich hladké těsto. Ingredience by měly mít pokojovou teplotu. Poté, co těsto hezky drží, dáme jej na hodinu odležet do ledničky. Po hodině jej vyndáme, rozkrájíme na 4 díly a z každého vyválíme placku o tloušťce cca 2mm. Vykrajujeme kytičky, nebo jiný tvar, chcete-li a ukládáme je na pečícím papírem vyložený plech. Kytičky potřeme vajíčkem rozkvedlaným s mlékem a posypeme plátky mandlí a vanilkovým cukrem. Pečeme na 180 stupních po dobu 7 minut. Tohle vánoční cukroví vám bude zaručeně chutnat a na vánočním stole se bude také hezky vyjímat.

Tvarově jej můžete uzpůsobit svým představám, hezké jsou i hvězdičky, rohlíčky, nebo třeba měsíčky.

Připravte se již nyní na vánoční pečení a vyberte si nějaké nové formičky, vykrajovátka nebo silikonový vál, na kterém se vám bude skvěle pracovat. Díky webu Svetcukraru.cz nakoupíte kvalitně, levně a rychle!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55