Alternativní medicína aneb Uzdravujte pomocí Reiki

Alternativní medicína pro každého znamená něco jiného. Jsou lidé, kteří jí odmítají, protože v ni nevěří, ale jsou i takoví, kteří se jí zabývají a pomocí ní se uzdravují. A když věříte, tak se mohou stát i zázraky. A právě reiky je jedna z alternativních medicín.

Bližší informace o této léčebné metodě

Reiki je alternativní medicína, která k nám přišla z Japonska. Má krásnou historii, jako zakladatele považujeme muže se jménem Mikao Usui, který pomocí vzdělávání se a meditace dostal sílu. Sílu, kterou pojmenoval Reiki. Jde o japonské slovíčko, jež když přeložíme, znamená něco jako životní či univerzální energie. Pomocí této energie se naučil léčit lidi. Jelikož chtěl, aby tato vzácnost nezmizela, dal se do učení ostatních lidí. A dodnes existují kurzy, kde vás naučí nejen ji chápat, ale také ji ovládat.

Více druhů, více možností

Pravdou je, že už Usui rozdělil reiki do několika směrů, aby se tím mohlo zabývat více lidí. Takže dnes existuje více druhů, ale ta základní je podle jména zakladatele – Usui reiki. Mezi jeden ze známých druhů patří také Shamballa, která je trochu jednodušší, protože pracujete mnoho s duchovnem, jako jsou energetické světelné bytosti, jež jsou stále s vámi a velice dobře ví, co právě potřebujete.

Když máte zájem se učit

Pokud se vám zdá učení této alternativní medicíny zajímavé a sami byste chtěli být do ní zasvěcení, není to vůbec problém. Stále existují kurzy, do kterých se můžete přihlásit i vy.

Absolvujte kurzy osobně, nebo dálkově

Kurzy reiki jsou běžné dostupné pro každého. Nejdůležitější je zvolit si ten správný kurz. Jestli si vyberete Usui reiki anebo Shamballa reiki je jen na nás. Kurzů můžete absolvovat více, protože reiki má několik stupňů, kdy vzrůstají nejen vaše vědomosti, síla, ale také post. Lze dosáhnout i pozice velemistra. Někteří lidé by se kurzu rádi věnovali, ale nemají na to dostatek času jet do školy v Prostějově. To ale není problém, protože zde existuje množnost mít kurz Reiki dálkově!

Co kurz obsahuje?

V esoterické škole Shamballa v Prostějově vám poskytnou ústní anebo písemnou výuku a samozřejmě i potřebné materiály neboli skripta. Kurzy vám dále nabídnou poradenství a pomoc během následujících dvou měsíců. Také dvě diagnostiky čaker a aury pomocí automatické kresby a mnoho dalších. Až kurz reiki doděláte, můžete se ověřit v závěrečné zkoušce, kdy budete mít možnost své znalosti využít v praxi. A samozřejmě, vždy můžete postupovat k vyššímu stupni.

Je kouzelné, co dokáže alternativní medicína. A vy sami můžete objevit sílu Reiki.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55