Jarní trendy: 3 kousky, které oživí šatník

Zimní garderoba už je uklizena v krabicích, ale loňská jarní výbava není to pravé ořechové? Potřebuje váš jarní šatník pořádně provětrat a vyšperkovat, ale nemůžete si zkrátka dovolit pořizovat každou sezónu mraky hadříků podle posledních trendů? Nejste v tom sama! Poradíme vám, jak pomocí čtyř nových kousků proměnit svůj šatník k nepoznání.

1.      Padnoucí džíny: Základ každého šatníku

Pokud ve vašem šatníku chybí padnoucí kvalitní džíny, které lze obléknout ke každé příležitosti, je na čase to napravit. Nikdy nevyjdou z módy a nabízejí nespočet možných kombinací. S teniskami a tričkem tvoří pohodový outfit pro volný čas, ale jakmile přes tričko přehodíte sako a tenisky vyměníte za lodičky, můžete vyrazit do kanceláře nebo na schůzku.

pepe 1

Tip: V nabídce Pepe Jeans na vás čeká obrovský výběr střihů, velikostí a barev, takže určitě najdete ty pravé džíny, které provedou divy i s vaší postavou. Správné džíny umí zdůraznit přednosti a zakrýt nedostatky – klíčem je ten správný střih. A kvalitu Pepe Jeans si můžete dovolit i vy!

2.      Šaty: Klíčový jarní kousek

Pokud existuje něco jako typicky jarní kus oblečení, pak jsou to bez debat šaty. Ať už zvolíte splývavější nebo křivky obepínající střih, šaty by ve vaší jarní výbavě rozhodně chybět neměly.

pepe 2

Tip: Jarním šatům sluší sandále i tenisky. Vyberte si takový kousek, který může jednou působit elegantně a jednou třeba sportovně. Jen tak z nových šatů dostanete maximum. Mrkněte třeba na šaty Pepe Jeans – vypadají skvěle s lodičkami i teniskami a mikinou!

3.      Bílé tenisky: Hit sezóny

Aktuálně trendům vládnou bílé tenisky. Nosí se k šatům, džínům, sukni i elegantním kalhotám. Nosí se zkrátka ke všemu, a proto se rozhodně vyplatí si jedny takové bílé tenisky pořídit. Jsou praktické, pohodlné a hodí se opravdu k čemukoliv!

pepe 3

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55