V džínách s krajkou nebo letních džínových harémkách zaujmete na každé párty

Léto se pomalu hlásí ke slovu a my často řešíme, co si obléknout na brzkou ranní procházku s domácím mazlíčkem, kdy ještě slunce tak nepálí, nebo naopak na večerní párty. Ani v těchto měsících nezapomínejte na džíny.

Existuje spousta modelů, ve kterých se budete cítit příjemně a navíc v nich zaručeně okouzlíte pány a zaujmete ostatní dámy.

Krásná a svůdná krajka

Vyberete-li si dámské rifle doplněné o jedinečné detaily z háčkované krajky, budou působit lehce, letně a vy si v nich budete připadat nevšedně a originálně. Vzor se také pojí k létu, rozpoznáte v něm květy s lístky. Navíc krajka je nejen na přední straně, ale i na zadní části v úrovni lýtek.

Střih v oblíbeném provedení slim fit dělá džíny ještě žádanější, vynikne v nich vaše hezká postava a přitom se krásně přizpůsobí. Materiál tvoří z 95% bavlna a z 5% elastan.

Hodí se k nim jak lodičky, tak letní sandály na platformě nebo oblíbené a pohodlné baleríny. Zvolíte-li boty s krajkou, celý efekt ještě znásobíte.

“Hoďte se“ do pohodlí

Pro milovnice volnější módy a ležérnosti jsou jako stvořeny letní džínové harémky. Nohavice jsou ukončeny nápletem a nachází se i v pase včetně možnosti stažení šňůrkou. Ozvláštněny jsou světlejším šisováním v oblasti stehen a kolen.

Džíny mají pohodlný střih, nikde netáhnou a díky 100% bavlně, ze které jsou tvořeny, se v nich budete cítit velmi dobře. Nazout si k nim můžete jak boty na podpatcích, tak pohodlné tenisky nebo baleríny. Celkový dojem dodají právě boty a zvolená halenka. Můžete působit jak sportovně, tak ležérně elegantně.

Tyto a mnohé další dámské džíny zdobené mašlemi, motivy, šisováním a jiným, nabízí e-shop i-moda.cz. Najdete v něm i pánské rifle, a tak můžete na jednom místě nakoupit i pro svého milého.

Potěší vás příjemné ceny zboží, rychlé dodací lhůty díky zboží skladem, výborná komunikace a ochota pomoci i kvalita materiálů a šití. Ostatně osmiletá tradice obchodu svědčí o spokojenosti klientů, kteří jej využili před vámi.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55