Pro každou postavu existují správné džíny: Které to jsou?

Kdybychom hledali kus oblečení, který bude mít ve skříni opravdu každý, byly by to džíny. Oblékáme je skoro ke každé příležitosti, prodávají se v nekonečném množství velikostí, střihů i barev. A sluší opravdu každému. Tedy za předpokladu, že si vybere ten správný střih.

Pozor na past: Boyfriend džíny nesluší skoro nikomu

Džíny v pánském střihu s lehce spadnutím rozkrokem a ohrnutými nohavicemi – to je trend, který se drží už několik sezón. Ale jen tak někomu slušet nebudou. I když se může zdát, že volnější střih zakryje nějaký ten špíček, opak je pravdou. Pokud se nepyšníte chlapeckou postavou s úzkými boky, tomuto střihu se raději vyhněte. Zbytečně byste si zkrátila noha a rozšířila boky.

Tip: Tento typ vypadá nejlépe s upnutým dámským topem a botami na vysokém podpatku.

Nenechte se zmást: Slimky vám budou slušet. Opravdu!

Sexy upnuté úzké džíny obepnou celou postavu. To ale neznamená, že odhalí každý její nedostatek! Pokud jste přesvědčena, že budou slušet jen ženám s mírami modelky, jste vedle. Slimky vám budou slušet, i když jste holka krev a mlíko. Stačí jen zvolit tmavou barvu bez vyšisování (které opticky rozšiřuje) a sáhnout buď po botách na vysokém podpatku, nebo po kozačkách. Patříte-li ke šťastným ženám s bezchybnou postavičkou, nemusíte se nijak omezovat – slimky jvám budou slušet v každé barvě.

Tip: Trendy džíny, kabáty, dámské bundy, doplňky, mikiny i svetry pořídíte za skvělé ceny na bolf.cz

Cigaretové nohavice nestárnou

Hledáte džíny, které padnou doslova komukoliv? Pak sáhněte po nadčasových rovných nohavicích. Rovné nohavice sluší opravdu každé postavě – skvěle protáhnou postavu a skryjí i silnější lýtka. Můžete je nosit na nespočet způsobů – se zastrčeným topem, se zavázanou košilí, s teniskami a ohrnutými nohavicemi, nebo k lodičkám. Jen si zase dejte pozor na správnou volbu barvy a nezapomínejte, že šisování rozšiřuje!

Zvony jsou trendy. A slušivé!

Úzké džíny nejsou nic pro vás? Necítíte se v nich ve své kůži? Pak vyzkoušejte trendy zvony. Džíny se zvonovými nohavicemi opticky vyváží větší zadeček a v kombinaci s vysokými podpatky protáhnou a zeštíhlí postavu. Džíny do pasu s rozšířenými nohavicemi budou nejlépe slušet typicky ženské postavě.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55