Hledáte kroužek, který vaše děti nadchne a kde se sportovně vyžijí? Zkuste kurz lezení.

Máte doma dítko, které má rádo pohyb a kterému chcete dopřát po čase stráveném ve školní lavici kroužek plný zábavy, aktivity i zdokonalování se? Zároveň očekáváte individuální přístup, profesionalitu a hezké, vybavené prostředí? V tom případě by se vám mohl zamlouvat kurz lezení. Nabízí jej Horolezecká škola RockJoy z Prahy. Horolezectví navíc baví jak holky, tak kluky a dá se z něj po mnoha stránkách těžit i v dospělosti.14852-img-7660

Proč právě RockJoy?

Tato Horolezecká škola dbá na to, aby děti prožily 90 – 120 minut trvající lekci 100% s maximálním využitím času. Skupinky jsou malé – po 2 – 6 dětech, je jim poskytován individuální přístup, důraz je kladen i na bezpečnost a také na správnost techniky, pohybu, síly a seznámení se a bezproblémovou spolupráci dítka s lanem. Děti se naučí vše důležité pro to, aby mohly na stěně lézt bezpečně a bez pomoci jiných.

Pro koho je kroužek lezení určen?

Ideální věkovou skupinou jsou dívky a kluci ve věku 6 – 14 let. Bude bavit jak ty, kteří chtějí lézt s lanem, ovládat techniku správného lezení, jištění, trénovat vytrvalost… ale i ty, kteří se budou chtít naučit lézt bez lana. Jde o styl Bouldering, kdy se leze nízko nad zemí nad matrací. Zde je rozvíjena především maximální síla, obratnost a technika. Techniku se mohou učit i menší děti a začínající lezci, nebo ti, kdo práci s lanem umí a chtějí do svého tréninku vnést něco nového.9_course_20150619_7280_l

Kurzy lezení Praha

Vybrat si můžete mezi kurzy probíhajícími od pondělí do čtvrtku. Jejich názvy jsou Bouldering Big Wall Vysočany, Bouldering Mammut Holešovice, Lezení s lanem Smíchoff a Lezení s lanem Mammut Holešovice.

Jestli si nejste jistí, zda vaše dítko lezení zaujme, vyzkoušejte hodinu zdarma. Zaplatíte pouze za vstup na stěnu a lekci lezení získáte zdarma. Společně s dítkem se pak rozhodnete, jestli chce 10 lekcí lezení absolvovat, nebo ne.

Bližší informace najdete na stránkách RockJoy Praha.

Překvapte vaše dítko a navrhněte mu kroužek lezení. Bude jistě nadšeno a vy budete vědět, že tráví svůj volný čas kvalitně a aktivně.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...