Je vhodné si domů pořídit automat na vodu?

Potkáváte je běžně v kancelářích, obchodech, v recepcích hotelů a třeba i v dílně, kde pracujete. Vždy oceníte možnost si rychle natočit chutnou vodu a uhasit žízeň. Nemusíte je ale vídat jen na veřejných místech. Moderní automaty na vodu si stále častěji razí cestu do domácností. Jaké zde mají využití a kdo je ocení nejvíce?

Proč si ho pořídit?

Aquamat je zařízení, díky kterému máte neomezený přístup ke svěží vodě. Přístroje dokáží připravit horkou i studenou vodu a existují také výrobníky sody. Jsou zárukou, že se vždy když potřebujete, napijete vody se svěží chutí. Už je vám jasné, proč si automat na vodu domů pořídit? Uvažujete správně – pokud ho budete mít, už nikdy se vám ústa nezkřiví po požití nechutné vody z kohoutku!

ocimazeny.cz_w-system_cz_nahledovy

S napojením i bez

Automaty na vodu existují ve dvojím provedení. Prvním z nich je aquamat s napojením na vodovodní systém. Tento typ se hodí do domácností, kde přetrvává problém s nechutnou kohoutkovou vodou. Je vhodné volit automaty, které jsou vybaveny aktivní filtrací na bázi uhlíku. Uhlík na sebe dokáže vázat nečistoty a současně je z vody odstraněna pachuť. Voda díky tomu získá svěží chuť.

ocimazeny.cz_w-system_cz_01

Druhou variantou jsou automaty na vody s barelem. K jejich provozu stačí pouze přípojka k elektřině. Tyto automaty jsou vynikající volbou do míst, kde není možné zajistit přístup k vodovodu. Oblíbili si je chalupáři a často si je lidé dávají také na zahrady.

ocimazeny.cz_w-system_cz_02

TIP: Domů si můžete pořídit i tento sodobar.

Pronájem od 1 Kč

Automat si můžete koupit nebo pronajmout. Zpočátku je výhodnější pronájem, protože si při něm automat vyzkoušíte a zjistíte, jaké provedení vám nejvíce vyhovuje. Automaty na vodu výhodně prodává a pronajímá společnost Watercooler System s.r.o. Cena měsíčního pronájmu je i pouhá 1 Kč. Pro bližší informace se podívejte na stránky w-system.cz.

A co ještě? Při čtení tohoto článku jste možná začali přemýšlet o tom, zda pijete dostatečně? Pokud tomu tak je, přečtěte si ještě tento článek.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55