LL.M studium – cesta k novým možnostem

Zahraniční studijní programy jsou řešením pro ženy, které chtějí ve svém životě udělat výraznou změnu. Absolvováním takového programu, tedy např. studium LL.M, se vám totiž otevřou úplně nové možnosti.

EB2

Proč zvolit právě LL.M studium?

LL.M (Master of Laws) je titulem, který získají absolventi a absolventky postgraduálního právnického studia. Studium je přitom určeno nejen uchazečům s předchozím právním vzdělaním, ale zahájit jej mohou také zájemci s jiným vysokoškolským vzděláním. Ačkoli je takovéto studium poměrně nákladné, titul LL.M je mezinárodně uznávaný. Nejenže tedy v rámci studia získáte široké vědomosti od špičkových lektorů a uděláte si zajímavé známosti, ale navíc nebudete při hledání zaměstnání omezena pouze na Českou republiku!

Tip: podívejte se na podrobnosti o studiu LL.M a rozhodněte se, zda se pro vás jedná o nejvhodnější zaměření.

Kde v ČR zahájit takové studijní program?

V současné době lze v České republice absolvovat některý ze zahraničních studijních programů na více než 30 školách. Jednotlivé programy (mimo LL.M vám můžeme doporučit např. studium MBA, které je zaměřeno na získání znalostí v oboru managementu) se kupříkladu liší dle délky, nicméně např. studium MBA či LL.M trvá zhruba 1 až 2,5 roku. Jak už jsme zmínili, musíte pro toto období počítat s poměrně vysokými náklady, ty jsou ovšem na druhou stranu investicí do budoucnosti.

Tip: European Business School aktuálně nabízí slevu 18 150 Kč na studium LL.M, ale akční ceny najdete také u dalších studijních programů! Více informací hledejte na Ebschool.cz.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...