Láká vás wellness, Maďarsko, termální lázně…? Pořiďte si pobyt s výraznou slevou na Slevoteka.cz.

Podzimní počasí nás mnohdy přivede na myšlenku, že bychom si rádi odpočinuli, užili si pár dnů příjemné relaxace, tepla, péče, která dodá vzpruhu tělu i duši. Jestliže i vy patříte k milovníkům cestování, hýčkání svého těla, nebo chcete překvapit svého drahého, vydejte se na stránky Slevoteka.cz. Najdete zde velké množství víkendových pobytů a zážitků za velmi výhodné ceny.

Klid a načerpání sil, to je wellnessmorris nb nove (3)

Všechny věkové kategorie, žen i muži si stále častěji dopřávají pobyty wellness. Není divu, právě ty jsou totiž plné příjemných činností, které polaskají vaši duši i tělo.

Nejlepším způsobem je uvést si konkrétní příklady. Právě teď Slevoteka.cz nabízí kupříkladu wellness pobyt v Parkhotelu Morris****. Podíváte se do Lužických hor, kde strávíte pět krásných dní plných saunování, relaxačních procedur, solária, péče o vzhled a dalších člověku milých činností. To vše se slevou neuvěřitelných 69% – z původní ceny 18 540 Kč zaplatíte jen 5 690 Kč. Kupon můžete uplatnit až do konce dubna 2016, budete mít dostatek času si naplánovat dovolenou a připravit se.

Za pohodou do zahraničí

Mezi nabídkami nechybí ani pobyty v Maďarsku, na Slovensku, nebo třeba v Rakousku. Jako skvělý příklad můžeme uvést pobyt pro dva na 3 a více dní v MenDan Magic Spa Hotelu**** ve městě Zalakaros v Maďarsku. Sportovně založené páry, skupiny přátel i jednotlivci se dosyta odreagují na sportovních lekcích, v saunovém světě, termálním aquaparku nebo v posilovně. Zajímává vás cena? Původně stál pobyt 9 360 Kč, teď je k dispozici se slevou 50%, tedy za 4 680 Kč.

Nabídky jsou však časově omezeny, proto je dobré webové stránky Slevoteka.cz sledovat a vybrat si pobyt právě dle vašeho vkusu. Nechybí výlety na adventní trhy, lázeňské pobyty ale ani něco netradičního, např. třídenní pobyt v Beskydech na tři dny pro dvě osoby, kde budete mít neomezenou konzumaci piva i využití wellness služeb.

Zájezd nebo pobyt je zároveň výborným typem na dárek, který potěší partnera, ale i kamarádku, rodiče nebo prarodiče. Zaručeně s jeho koupí pořídíte krásný a nezapomenutelný dárek pod stromeček pro vaše nejbližší.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55