Připravte se na nový rok a pořiďte si reprezentativní diáře a kalendáře 2015

Nástěnný kalendář, denní diář i mnohé další plánovače nám dělají společnost každý den. Bez nich by se nám žilo složitě a chaoticky.

Zároveň však působí jako dokonalá reklama pro obchodní partnery v případě, že máte společnost. Vaše logo i kontakty mohou být uvedeny pod obrázky na tvrdé části stolních kalendářů, nástěnných kalendářů, efektní jsou i mini provedení do peněženky či vizitkovníku, nebo hezké týdenní diáře pro významné klienty.

Obraťte se na zkušenou společnost

Abyste věděli, že budou vaše kalendáře kvalitní, vzhledově hezké a reprezentativní, obraťte se na společnost, která má v tomto oboru mnohaleté zkušenosti. Právě takovou je firma Baloušek s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a prodej stolních a nástěnných kalendářů, diářů, hospodářských tiskopisů a sortimentu pro děti. Pomůže vám i v případě, že máte zájem o ofsetový tisk či knihařské zpracování. Poptávat můžete knižní vazby V1, V2, V3, V4, V8, kalendářovou vazbu Twin Wire či lepení bloků.

Společnost plní přání a požadavky klientů již úctyhodných 24 let, za nichž získala mnoho neocenitelných zkušeností. Všem zájemcům nabízí 100% zákaznický servis, vyřízení objednávek bez dlouhých čekacích lhůt, mnohé zboží skladem a skutečně bohatou nabídku diářů.

Vyberte si z mnoha provedení

Nejen že si můžete zvolit z různých typů, jako jsou denní či týdenní diáře, nástěnné a stolní kalendáře a jiné.

Budeme-li se bavit o nástěnných a stolních kalendářích s obrázky, můžete si vybrat tématiku a styl, takže váš firemní kalendář může působit uklidňujícím dojmem nebo naopak svěže a nabitě, moderně, netradičně… Vybírejte mezi obrázky zaměřenými na krajiny, města, květiny, zahrady, retro styl, zvířat a další. Muži oblíbené jsou druhy s automobily i motorkami, nebo s lechtivými fotkami dívek.

Kalendář může být inspirován i činností společnosti, např. typ myslivecký, zahrádkářský, s recepty atd.

Diáře dle vašich potřeb

I diáře 2015 lze volit v různých provedeních a designech. Důležité jsou také rozměry, často poptávaný je např. diář a6, či diář a4. Měli byste však vždy volit takový typ, který vás či vaši společnost vystihne a bude se hodit k činnosti, kterou děláte. Společnost vyrábějící sportovní oblečení ocení svěží vzhled, naopak v bankovní sféře bude lepší sáhnout po eleganci a klasice.

Vybírat můžete jak vzhled zvenčí, kdy lze zvolit např. prolisy, použít různé materiály, které lze kombinovat…, tak uspořádání a rozvržení stránek uvnitř. Většině managerům se hodí, aby měli pracovní den rozvržen do hodin a mohli si ke každé hodině připsat plánovanou schůzku, poradu, návštěvu atd.

Stáhněte si katalogy online

Pro pohodlí a komfortní výběr z mnohého nabízeného zboží jsou vám k dispozici katalogy online. Stáhnout si je můžete během pár okamžiků a nebude vás to nic stát.

Navštivte webové stránky společnosti Baloušek s.r.o. a prohlédněte si širokou nabídku žánrových a pracovních stolních kalendářů, nástěnných kalendářů, informujte se na možnosti potisku, ražby, grafického, tiskařského i knihařského zpracování a vše, co vás zajímá. Hodit se vám zajisté budou i novoročenky, které tato tiskařská společnost zpracovává!

S tiskárnou Baloušek s.r.o. budete spokojeni!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55