Švadlenky, objevily jste už přednosti šicích strojů Brother? Zaručeně se vám zalíbí.

Stále více mladých žen, slečen, maminek, ale také žen ve vyšším věku, které se ručním pracím věnovaly od svých mladičkých let, se rádo uchyluje ke kvalitním šicím strojům. Co je toho příčinou? Především cenová dostupnost, velké množství funkcí, které velmi usnadní jak šití nového oblečení, tak opravy prodřených kalhot, vytvoření nové dírky pro knoflík nebo třeba zapošití závěsu či zahnutí záclony a dalších výtvorů.nv27se-front-01-400x360

Aby byly funkce využívány, ovládání je snadné

Možná jste se také setkaly se šicími stroji, jejichž funkce v plné míře nebyly využívány kvůli složitému ovládání nebo nastavování. Právě tomuto předejdete, pořídíte-li si šicí stroje od společnosti Brother. Vybrat si můžete jak model, který nabídne vše potřebné těm, které nešijí profesionálně, potřebují našít záplatu, našít krajky na závěsy, zhotovit si přehoz na postel či ušít povlečení, ale také ty ženy, které se šití věnují profesionálně.

Eshop Brother nabízí velké množství šicích strojů v povedeném designu, s podsvíceným displejem, s několika druhy stehů, ať už jde o ozdobné, nebo klasické stehy.

Využijte akční nabídku se zajímavou slevou

Zalíbit by se vám mohl např. šicí stroj Brother Innov-Is 27SE. Právě nyní jej koupíte za mimořádnou cenu. Jde přitom o novinku z dílny Brother. Tento jednojehlový elektrický šicí stroj nabízí 50 programů, z nich 5 je určeno k šití knoflíkových dírek přesně na míru rozměru knoflíku. Nechybí LCD displej, díky kterému snadno změníte délku stehů a šířky. Šít se dá volným ramenem, využijete jistě i šití nožním ovladačem nebo posuvným regulátorem na hlavě stroje. Praktické je i automatické zapošití na začátku i konci šití. Nebaví vás navíjení cívky ručně? Tento stroj to udělá rychle a jednoduše bez nutnosti vyvlékání nitě z jehly. Toto a mnohé jiné zvládne právě Innov IS 27SE.

Zavítejte i vy na stránky společnosti Brother a vyberte si šicí stroj, díky kterému obléknete celou rodinu a zútulníte váš domov.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...