Proč najmout na úklid kanceláře profesionály?

Máte rádi pořádek a čistotu? Pracujete ve firmě, kde je pořádkumilovnost jednou ze základních firemních hodnot a znak osobní know how? A máte přitom opodstatněné výhrady proti práci vašich otrávených uklízeček? Pak je na čase svěřit se do péče profesionálů, kteří odvádějí kvalitní služby a i sebemenší detail přivedou k dokonalosti.

Na úklid kanceláří v Praze se specializuje firma David Plecitý- úklidové služby. Zvládne uklidit jakoukoli kancelář od jednoho pokoje s malým psacím stolem, až po rozlehlé kancelářské prostory, K precizním výkonům mu pomáhají úklidové stroje, jako jsou automaty a jednokotoučové stroje, extraktory Kaarcher, Nilfisk a další. Díky letitým zkušenostem mají úžasný odhad, jaký typ čisticího prostředku a jakou techniku kde použít, nevyjímaje velkou úsporu času i finančních nákladů.

Individuální přístup zaručen

David Plecitý a jeho kolektiv provádí úklidy každý den v týdnu podle vašich potřeb, nic nepřiplácíte dokonce ani o víkendu. V případě pravidelné spolupráce k vám může po domluvě docházet na úklid stále stejný zaměstnanec, který bude dobře znát vaše individuální potřeby. Není problém zajistit úklid kanceláří, ale stejně tak i mytí oken, či čištění nebo voskování podlah.

Moderní systém 5S

Trendem v úklidu je v posledních měsících i takzvaný 5S systém. Mnoho moderních firem ho používá pro zvýšení efektivity práce i soustředění zaměstnanců. Základem systému „5S“ je totiž nejen prvotní generální úklid a uspořádání prvků v prostoru, ale hlavně pravidelný drobnější úklid a udržování uklizeného stavu. To zlepšuje nejen přehlednost a útulnost pracoviště, ale také náladu a produktivitu lidí, kteří se v příjemném a uklizeném prostoru pohybují. Proto je takový úklid kanceláře pro udržení čistoty výhodnější, než generální úklid kanceláře jednou ročně.

Úklidová firma David Plecitý nabízí kompletní úklidové služby v Praze a okolí. Na trhu funguje spolehlivě již od roku 1995 a má mnoho spokojených zákazníků pro pravidelný úklid, úklid bytových domů i úklid kanceláří. Součástí ceny už jsou i veškeré úklidové a čisticí prostředky, nevyjímaje dopravu po Praze zdarma. Firma je pojištěna proti případným škodám, takže se nemusíte obávat žádných neočekávaných vícenákladů.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55