Skvělé tipy na moderní bydlení v Praze!

Praha jako hlavní město nabízí mnohem více než ostatní místa České republiky. Pokud bydlíte v Praze, jste neustále v centru kulturního dění, máte to všude kousek a můžete si užívat nákupy v těch nejlepších obchodních domech. Sníte o bydlení v hlavním městě, ale nedokážete se rozhodnout, kde se usídlíte? Máme pro vás přehled několika míst, kde se dá bydlet ve znamení luxusu za cenu, která mile překvapí.

Luxus za přiměřenou cenu

Nic proti starým bytům, ale pokud si chcete užívat všechny vymoženosti moderní doby, nebydlete v nich. V Praze v posledních několika letech vyrostly nové bytové komplexy, ve kterých se bydlí v moderním duchu. I nové luxusní byty Praha jsou k dostání za cenu, která se drží při zemi. Nevěříte? Podívejte se například na byty, které vznikly v rámci úspěšného projektu jménem Rezidence Korunní. Komplex novostaveb se nachází v Praze Vinohradech a je rozdělen do 3 částí: Villa, Boulevard a Industrial. Jestliže se vám zamlouvá moderna, nejvíce se vám budou líbit byty v části Industrial.

ocimazeny.cz_sekyragroup_cz_01

Kde se bydlí nejlépe?

Mezi nejvyhledávanější místa k bydlení patří městské části Praha 4, 10 a také 12. Právě zde vznikly nové zajímavé projekty a současně se jedná o lokality se skvělou dopravní obslužností, dostatkem zeleně a s vysokou mírou bezpečnosti. Nové byty Praha 4 nejsou aktuálně k dispozici, ale stačí se podívat do sousedství – do Prahy 12. Nachází se zde hned 2 velmi zajímavé projekty. Prvním z nich je BelariePark II, který nabízí spokojené bydlení především pro rodiny s dětmi. Druhým je projekt Tandem Modřany. Zde najdete moderně řešené byty o velikosti 1+kk až po 3+kk. Oba projekty zrealizovala developerská společnost Sekyra Group, a.s. Detailní informace a ceník bytů najdete na www.sekyragroup.cz.

ocimazeny.cz_sekyragroup_cz_02

Doporučujeme rychle jednat!

Pokud máte zájem o bydlení v hlavním městě, měla byste jednat rychle. O ty nejlepší byty je vždy velký zájem. V první řadě byste si měla zjistit, jestli vám půjčí v bance dostatek peněz. Pomůže vám v tom tato hypoteční kalkulačka, která nabízí podrobný přehled hypoték.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...