Romantika uprostřed velkoměsta, aneb splňte si svůj sen o dokonalém bydlení!

Projekt, který právě vzniká, vezme za srdce i ty největší pragmatiky. Propojení přírody, klidné lokality a zároveň veškeré vybavenosti v samém srdci naší stověžaté Prahy – to se nedá popsat jinak, než jako splněný sen! Co právě vzkvétá uprostřed města?

Krásná lokalita, a přitom v srdci města

Žižkov právě prochází významnou změnou. Již zanedlouho se promění v moderní srdce města, které bude nabízet nejen veškerou občanskou a obchodní vybavenost, ale také dostatek prostoru pro nové bydlení. Byty na prodej v Praze 3 představují splnění snů nejednoho z nás. Krásná lokalita s moderním zázemím, a přitom klidný kout v samé blízkosti parku, který nabízí dostatek prostoru pro aktivní sportovní vyžití i odpočinek a klidné procházky – to jsou nové byty U parku.

Ideální rodinné bydlení

Rezidenční budovy, které budou mít maximálně 6 nadzemních podlaží, se stanou vysněným domovem mnoha rodin. V blízkosti bytů se nalézá vše, co jste si dlouho přáli – škola, obchodní centrum i kino. Zdá se vám to jako ideální rodinné bydlení v Praze? Již nyní si můžete zarezervovat svůj vlastní kout, kde prožijete šťastná léta. V nabídce jsou byty vyhovující lidem s minimalistickým zaměřením, ale i prostorné byty o velikosti až 5+kk. Samozřejmostí je garážové stání a sklepní kóje, předzahrádky, balkóny a lodžie či terasy.

Vítejte doma!

Při návrhu projektu Byty u parku dbali architekti o to, aby dodrželi maximální synergii moderní architektury. Podařilo se jim propojit vysokou funkčnost bydlení v klidné lokalitě v blízkosti parku. Přejete si i vy obývat prostor, který byl navržen tak, aby poskytl maximum denního světla v interiéru? Přejete si, aby se vaším domovem stal byt, který při svém vzniku akceptuje nejvyšší požadavky na moderní bydlení? V tom případě vítejte ve vašem novém domově!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55