Kde se vám bude v Praze bydlet nejlépe?

Stala se Praha pro vás místem vyvoleným? Chcete se zde usadit a zkusit štěstí? Máme pro vás tip na místo, kde v současné době seženete byt za velmi atraktivní cenu. Vybírali jsme podle přísných kritérií – hledali jsme spojení prestižní lokality, krátké dojezdové vzdálenosti do centra, bohatého kulturního vyžití, moderního stylu a přírody. Že takové místo neexistuje? Omyl, my jsme ho našli!

ocimazeny.cz_navackove_cz_nahledovy

Projekt Na Vackově plní sny

Místem, které splňuje všechna naše kritéria, je projekt rezidence Na Vackově. Realizátorem projektu je developerská společnost Metrostav Development a.s. Na začátku projektu stál odvážný záměr – nabídnou nové byty na Žižkově a současně nenarušit jedinečnou atmosféru této městské části. Dnes je zřejmé, že se vše povedlo na výbornou.

ocimazeny.cz_navackove_cz_01

V blízkosti ulice Olgy Havlové vyrostly 3 budovy. Celkem v nich bylo vybudováno 202 bytů, jejich vnitřní koncepci mělo na starost studio MS Architekti. Povedlo se jim téměř nemožné – všechny byty jsou navrženy tak, aby využívaly maximálně denní světlo. Výhodou bytů je nejen světlý prostor, ale také balkony či lodžie. Přízemní byty mají dokonce předzahrádky. Projekt nabídne celkem 85 bytů 1+kk, 26 bytů 2+kk a k tomu ještě 81 bytů o dispozicích 3+kk, které nabízí dokonalé rodinné bydlení v Praze.

ocimazeny.cz_navackove_cz_02

Jako výhodná investice!

O nové byty na Žižkově mají zájem i investoři. Pokud nepotřebujete byt k bydlení, ale spíše hledáte možnost, jak výhodně investovat, projekt vás také musí zajímat. Stabilně je a bude vysoký zájem zejména o menší byty. Vyhledávají je mladé páry, jednotlivci a také studenti.

Levné byty Praha Na Vackově rychle mizí, už nyní jsou kompletně vyprodány všechny byty v rámci budovy A. Jestliže máte zájem, neváhejte. Pro jistotu si přečtěte ještě tento krátký článek. Zjistíte v něm, čemu se vyvarovat při vyřizování hypotéky.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55