Bude zima,bude mráz? Schovejte se do ložnice!

Na svatou Kateřinu (25. 11.) zalezeme pod peřinu! Že tohle přísloví neznáte? Je pravda, že poslední roky je přechod podzimu do zimy dost nevyzpytatelný a staré pranostiky tak ztrácí na významu. A zatímco naše babičky už na svatého Martina vymetaly sníh ze dvora, my na konci listopadu jen s neochotou vytahujeme zimní kabáty a čepice.

Vlněné ponožky nestačí

I když ale venku zrovna není mráz jak na Sibiři, doma už vás zebou nohy a večer už se každý těší do vyhřáté postele. A ta by měla být na zimu pořádně připravená. Možná vás teď napadne, že máte v komodě zásobu opravdu teplých vlněných ponožek a že se chladu bát nemusíte. Ale jestli si chcete zachovat styl, zůstat u oblíbených slušivých košilek nebo pyžam a zároveň se netřást zimou, pořiďte si na chladné měsíce speciální zimní přikrývky. A co byste měli hledat.

Řešením jsou moderní thermopřikrývky z dutých vláken

Zapomeňte na těžké deky i na peřiny po babičce. V současné době jsou trendy thermopřikrývky s výplní z dutého vlákna.Dutá vlákna mají mezi sebou dost prostoru a jsou speciálně navržena tak, aby nedošlo k jejich rychlému slehnutí. Vzduchové kapsičky mezi nimi jsou právě tím kouzlem, které udrží pod touto přikrývkou příjemné teplo. Pro opravdu zimomřivé lidi doporučujeme dvouvrstvou přikrývku, která zahřeje, i když budete mít ztlumené topení.

Pod hlavu jedině polštář s karbonovými vlákny

A když už budete měnit přikrývky, co si pořídit i něco pod hlavu? Novinku jménem Antistress polštáře oceníte zejména tehdy, pokud vás trápí neustále elektrizující vlasy. Povlak polštáře je totiž protkaný karbonovými vlákny, které elektrické výboje snadno odvedou, a vy tak můžete klidně spát.

Užijte si letošní zimu v klidu a s nohama v teple! S thermopřikrývkami už se zimy bát nemusíte!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55