Potřebujete školní batoh pro páťáka nebo prvňáčka? Víme, kde nakupovat kvalitně a přitom levně

S příchodem září a nového školního roku nezbývá spoustě rodičům nic jiného, než pořizovat první, nebo další školní batohy pro své ratolesti. Jestliže máte dětí víc, možná se tohoto úkolu doslova děsíte a žijete v obavách, kolik za nové školní potřeby utratíte. Jestliže si však pro nákup vyberete jednoho prodejce, můžete ušetřit. Zajímá vás, kde se dá nakoupit rychle, levně a kvalitně? Nahlédněte na internetové stránky detskyeshop.cz.l268521

Podle čeho vybírat, abyste byli spokojeni vy i vaše dítě?

Jestliže se na batohy do školy podíváme z pohledu dítka, jde mu především o to, aby byl na školní tašce oblíbený hrdina, víla, milovaná zvířátka nebo třeba aby byla aktovka v motivu oblíbené pohádky. To je hezké, avšak důležité je i to, jak jsou aktovka či batoh členěny, zda mají dostatek hlavních přihrádek a zda u nich najdeme i prostor pro svačinový box, láhev s nápojem, prostor pro klíče, telefon a jiné nezbytnosti.

Podíváme-li se na školní batohy pro 3. – 4. třídu, záhy zjistíme, že se vymyká kouzlu aktovek pro první třídu. Není divu, děti rostou, mění se jejich vkus a mění se i to, jaký batoh potřebují. Prvňáčci mívají aktovku, která drží pevně tvar, je dostatečně velká, co se šířky týče, aby se dětem do ní vešly slohy s písmenky…  U starších dětí už toto není potřeba, proto se poohlížíme spíše po batozích.

Batohy pro dospívající

Další kapitolou jsou batohy pro 2. stupeň základní školy. Tady již děti skutečně dbají na vzhled i funkčnost batohu, proto je důležité, aby splňoval plně jejich požadavky jak estetické, tak co se týče možnosti ukládání si předmětů. Velmi hezky Působí např. školní batoh teen Liberty, nebo model Topgal HIT 863 A. Abyste předešli zklamání dětí a jejich nespokojenosti, je lepší, když si náctiletí budou vybírat školní batoh společně s vámi.

Vypravte děti do školy tak, aby se cítily spokojeně a aby byly na svoji aktovku či batoh pyšné. Na stránkách Detskyeshop.cz si vyberete nejen krásný batoh, ale i další pomůcky do školy.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55