Dnes nebudeme sedět doma, budeme tancovat

20160825120007

Úryvek z textu jedné české písně vám možná občas připadne na mysl, když přemýšlíte, kam vyrazit večer za zábavou. Na Vinohradech v Trojické ulici najdete náš hudební klub v Praze, který pravidelně pořádá party a večírky s reprodukovanou, ale i živou hudbou. Reprodukovanou hudbu pro náš noční klub v Praze mají na starosti specializovaní diskžokejové.

Party, večírky, svatební hostiny, rauty, bankety, číše vína, oslavy narozenin nebo třeba loučení se svobodou. To vše není problém u nás zařídit a zrealizovat. Co se týče rautů, kuchyni vždy můžeme po vzájemné včasné domluvě předem přizpůsobit. Někdo dává přednost české klasice, někdo drobným jednohubkám a někdo raději asijskou kuchyni.

Již zmíněné číše vína jsou ty společenské události, které mají v oblibě obchodníci a podnikatelé. Snažíme se jim dodávat velmi profesionální a zároveň oficiální nádech, proto jsou vhodné například k podepisování smluv či jednání o obchodních záležitostech v trochu jiném, než pracovním prostředí. Přece jen, večerní atmosféra takové události spojená s rautem a kvalitním vínem je nejspíš pro drtivou většinu lidí příjemnější, nežli kancelářské prostředí v práci.

Náš noční klub v Praze byl nově zrekonstruován z prostor bývalého půlkruhového kina s patrovým ochozem. Nyní u nás najdete široký taneční parket, celý prostor je však velmi flexibilní a dokážeme ho přestavit například i pro účely módních přehlídek. Pokud byste rádi svoji oslavu nebo večírek okořenili zajímavým vystoupením, i toto hudební klub v Praze velmi často zařizuje. Živá vystoupení tanečníků, stepařů, divadelních souborů, nebo raději barmanskou show? Každý si pod dobrou zábavou představuje něco jiného, proto záleží vždy zcela na přání klienta.

Aby si všichni večírek užili, je potřeba mít dobrou koordinaci také technické stránky. Osvětlení a zvuk je samozřejmostí, hudební klub v Praze dává klientům možnost využít i velkoplošnou projekci. Věříme, že společnými silami zvládneme celou akci zrealizovat do shodné podoby s vašimi představami a všichni si odnesou zejména pěkný zážitek.

 

Uložit

Uložit

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...