Obdarujte svého muže zážitkem

Nalákala vás vánoční výzdoba a spousta zboží v obchodech na Vánoce? Začínáte plánovat řádný úklid, pečení cukroví a vybíráte vhodné dárky pro své blízké? Nebo si snad marně lámete hlavu s překvapením pro svého partnera? Víme, kde se inspirovat. Prozkoumejte nabídku Firmy na zážitky, Allegrie, na internetových stránkách www.firmanazazitky.cz/originalni-vanocni-darky/ a vyberte zážitky plné dobrodružství nebo naopak odpočinku a sladkého hýčkání.Pokud máte doma muže dobrodruha, ideálním dárkem bude divoká jízda Hummeremnebo některým z „rychlých šípů“. V Hummerovi zakusí divokou jízdu terénem a k ní získá vstupenku do Středověké Tvrze, kde může vyzkoušet své dovednosti ve střelbě z kuše, jízdě na koni nebo při dobývání hradu. Zkrátka zažije ideální den plný akčních „klučičích“ aktivit.

Při jízdě ve Ferrari, Porsche či Lamborghini obdarovaný vyzkouší sílu koní, které se ukrývají pod kapotou těchto supervozů. Zažijí spoustu adrenalinu, a to nejen při řízení vozu, ale i na sedadle spolujezdce při projížďce s profesionálním jezdcem. Pokud víte, že vašeho drahého lákají vzdušné zážitky, dopřejte mu bungee jumping nebo tandemový seskok na padáku. Alternativou je pak létání ve vzdušném tunelu nebo-li indoor skydiving.

Z relaxačních aktivit každého potěší některá z masáží nebo pivní koupel či odpočinek v lázních. A poté gurmánský zážitek v některé z renomovaných restaurací. Nabízí se sushi, typická česká kuchyně nebo thajská degustace, která roztančí každé chuťové pohárky. Neváhejte tedy a objevte netradiční zážitky. Darujte je a překvapte své drahé polovičky originálním dárkem, který bude plný nápadu a šmrncu.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...