I při ruční práci se dá kouzlit, přesvědčí vás šicí stroje a overlocky Brother

Nejedna žena se v dnešní uspěchané a hektické době odreagovává tím, že večer, až uloží děti, vytáhne pletení, vyšívání, šicí stroj či jiné „náčiníčko“ a věnuje se oblíbené ruční práci. Jestliže patříte k těm, které si zamilovaly šicí stroj a s jeho pomocí zkrášlujete domov, šijete dětem či sobě zajímavé kousky, zpozorněte. Na našem trhu jsou k dostání důmyslné šicí stroje a overlocky značky Brother. Umí toho skutečně mnoho a přitom za ně neutratíte majlant.

Mnoho druhů stehů, LED osvětlení, tichý chod…

Japonský výrobce Brother vyrábí šicí stroje mnoho let, díky čemuž přesně ví, co ženy potřebují a očekávají. Výrobky této společnosti si můžete pořídit již za necelé 3 000 Kč a jsou vhodné jak pro začínající, tak zdatné švadlenky.

Velmi povedený model je např. typ Brother HF37. Jde o novinku, která je až do konce března k zakoupení za akční cenu 6 990 Kč. Konstrukce mu zajišťuje větší sílu, než na jakou jsme zvyklé u běžných mechanických šicích strojů, bez obav s ním můžete šít džíny, silné tkaniny, poradí si se silnou nití stejně lehce, jako při práci s jemným i elastickým materiálem.

Potěší vás navlékač nitě, kvalitní LED osvětlení, výběr z 37 typů stehů, kdy šířka stehu může být 7 mm / 4 mm. Pracovní deska a hřídel cívkovače jsou kovové, celý mechanismus je ukrytý pod pevným plastovým krytem. Rychlost stroje je 800 stehů za minutu. Samozřejmostí je snadná obsluha. Velkou přednost stroje představuje volné rameno – velký pomocník při šití nohavic nebo rukávů. Součástí stroje je i bohaté příslušenství.

Jistě využijete i overlock

Kromě šicích strojů vyrábí Brother také overlocky. Ty umí dokonale začistit švy. Pomůžou vám v situaci, kdy pracujete např. s pružnými úplety. V požadovaném místě úplet oříznou, obnitkují a švy se nakonec otočí dovnitř, aby nebyly vidět.

Vyberte si nejideálnější model šicího stroje nebo overlocku i vy. Zajisté budete spokojené. Prohlédnout si můžete i modely Brother, které získaly ocenění kvality ve známém a o mnohém vypovídajícím DTestu.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55