Buďte letos ten nejlepší Ježíšek! Poradíme vám, jak vybrat ty nejlepší dárky. Pro každého!

Chcete, aby oči vašich blízkých zářily štěstím, když budou rozbalovat dárečky od vás? Chcete jim udělat opravdovou radost a vybrat ty pravé dárky, které neskončí na dně šuplíku? Víme, jak na to!

detail

Zapomeňte na ponožky!

Pokud chcete svými dárečky opravdu udělat radost, je třeba se pečlivě zamyslet nad tím, co by danou osobu opravdu potěšilo. Jak ráda tráví volný čas? Jaké jsou její koníčky? Co ji dokáže rozesmát?

Pokud stále nemůžete na nic světoborného přijít, nebojte se poradit se známými, konzultujte s kamarádkami a příbuznými a nebojte se ani obrátit na kamarády svého přítele či manžela. Vybrat skvělý dárek pro chlapa je totiž někdy pořádná fuška.

Tip: Pokud ani známí neporadí, zkuste se poohlédnout online. Na www.vanocni-darky.cz najdete nepřeberné množství tipů na vánoční dárky pro každého. Jednoduše zadáte, pro koho a za kolik dárek sháníte a tipy na bezva dárky na míru se jen pohrnou.

detail

Vyhněte se faux-pas!

Nad každým dárečkem se několikrát zamyslete. Drahým dárkem můžete někoho, kdo pro vás má jen drobnost za pár korun, postavit do nepříjemné situace. Zkuste se (především s kamarádkami a lidmi mimo rodinu) domluvit na maximální částce, kterou na sebe navzájem utratíte.

Pozor si dejte také na oblečení. Sama víte, jak je nepříjemné obdržet šaty o dvě čísla menší nebo větší – tak jako tak vás takový dárek spíše urazí. Proto pokud si nejste velikostí stoprocentně jistá, raději oblečení nekupujte.

Pokud vybíráte dárek pro děti, které nejsou vaše, vždy se raději poraďte s jejich rodiči. Nechcete přeci, aby vás ještě tři měsíce proklínali za to, že jste jejich ratolesti pořídila hasičské auto se sirénou.

Nakupujte dárky včas

Dárek koupený na poslední chvíli málokdy udělá opravdovou radost. Raději se do výběru vánočních dárků pusťte co nejdříve – ať máte dostatek času vymyslet skvělý dárek pro každého člena rodiny. Nyní máte ten nejvyšší čas!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...