Inspirace na vánoční dárky pro přítele

Vánoce se blíží. Než se dostaneme k pohodovým klidnějším chvílím, je třeba si “užít” i klasický předvánoční shon spojený s nákupem dárků pro své blízké. Pokud však chcete mít letos výběr dárků bez stresu, inspirujte se naším seznamem odzkoušených tipů. Většinu z nich nakoupíte snadno přes internet a vyhnete se tak davům v obchodních centrech. A věřte, že i když od své drahé polovičky neustále slyšíte, že nic nepotřebuje, z těchto dárků bude mít jednoznačně radost.

1) Pánské hodinky

Jedná se sice o nejdražší dárek z našeho výběru, zato však do něj vkládáme nejvíce nadějí. Kvalitní pánské hodinky prostě potěší každého muže. Jen s tím rozdílem, že někoho potěší spíše sportovní hodinky, někdo si zase potrpí na elegantní styl. To, jaký typ hodinek vyberete, už přenecháme na vás. S čím vám však rádi pomůžeme, tak jsou tipy na kvalitní značky hodinek. Mezi kvalitu jednoznačně patří značky Casio, Festina, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger nebo G-shock.

2) Knížka

Kniha může být skvělým darem nejen pro člověka, který je vášnivým čtenářem. Přeci jen každý z nás má svoje záliby a dnes existují knihy, které se věnují takřka každému tématu. Pro příklad, pokud je váš přítel nadšeným sportovcem, zaujmout ho může některá z autobiografií slavných sportovců.

3) Pánské tenisky

Pokud nejste s přítelem zcela čerstvě, tak byste vkus a velikost bot svého přítele měla znát. A pak už není problém koupit pánské boty, které si váš přítel oblíbí a nebude chtít ani měnit za jiné. Pokud je váš přítel sportovního zaměření, poohlížejte se po značkách Nike, Adidas, New Balance nebo Under Armour. Jestliže však v jeho šatníku převládají košile a elegantní svetry, tak tou pravou volbou mohou být tenisky Converse, Lacoste či Ralph Lauren. A pokud se netrefíte do velikosti, nebojte se. Ve velké většině internetových obchodů jde zboží snadno vrátit či vyměnit.

4) Poukaz do barber shopu

Tento dárek v podobě poukazu do barber shopu potěší především muže, kteří rádi pečují o svůj vzhled. Pokud vyberete kvalitní barber shop, tak o vašeho přítele bude maximálně postaráno. Skvělý servis, perfektní služby a příjemné prostředí nabízí např. barber shopy Barber’s wife, GentlemenBrothers či Old Town Barbershop. Jakmile se příteli první návštěva zalíbí, určitě se stane pravidelným klientem.

5) Skate vybavení

Není nic lehčího než vybrat dárek pro člověka, který má svůj koníček zároveň i jako životní styl. To platí i pro muže, kteří milují jízdu na skateboardu, skate oblečení a celkově tento způsob života. Jestliže je i váš přítel do tohoto zapálen, můžete mu zakoupit jakékoliv skate vybavení. Nejlépe samozřejmě to, které mu chybí nebo zrovna potřebuje. Vybrat tak můžete např. skate desky, gripy, ložiska, chrániče nebo kolečka. A kde toto vybavení nakoupit? Za nás doporučujeme e-shop Ambassadors.eu.

 

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...