Nevíte, kam pro skutečně dobrou kávu? My ano!

Co pro vás znamená káva? Nutný životabudič, bez něhož nejste schopni začít nový den? Vynikající nápoj, jímž si zpestřujete realitu všedního dne? Nápoj, na který se slovy „půjdeme na kafe“ zvete své kamarády a známé? Zkrátka se jedná o nápoj, bez něhož se současná společnost neobejde.
Zřejmě víte, že káva není jen espresso, cappuccino a café latté. Ale i takové lahůdky jako miramare (s pomerančovým džusem, vanilkovou zmrzlinou a pomerančovým sirupem), frapé de luxe (s vanilkovou zmrzlinou), bižudrink (s vanilkovou zmrzlinou a vanilkovým pudinkem), ledový bon-bonek (s Jesenkou a studenou mléčnou pěnou). Káva je ale součástí také mangového potěšení (s mangem, mangovou zmrzlinou, šlehačkou a perníkovým sirupem). Také byste si dali? A co vám v tom brání?

Arabica? Ne, Robusta!

Drinků a nápojů, jež je možné s kávou připravit, je celá řada. Základem je však jedno. Opravdu kvalitní káva. Tedy lepší a kvalitnější Arabika, ne levnější a méně kvalitní Robusta! A to i přesto, že Arabika obsahuje méně kofeinu. Tyto druhy se od sebe liší nadmořskou výškou, v níž se pěstují, způsobem zpracování i pražením.

Pro kávu do pražírny

Kde kvalitní Arabiku sehnat? V supermarketu to nebude, tam se setkáte spíše s Robustou. Pro tu nejlepší kávu musíte do specializovaného obchodu, popřípadě do pražírny. Jedině na těchto místech vám zaručí nejvyšší kvalitu a také čerstvost zakoupené kávy.

Arabiky z celého světa

Obyvatelům Jihlavy a okolí doporučujeme například pražírnu Káva Monro, která navíc disponuje i e-shopem nabízejícím ty nejlepší Arabiky doslova z celého světa. Doporučujeme kupovat si spíše malá balení. Káva z nedostatečně utěsněných velkých balení rychle vyprchá.

Darujte kávu

Na kavamonro.cz si navíc svou oblíbenou kávu můžete předplatit. Káva předplatné vám ušetří pravidelné objednávky, a zároveň je pro vás je jistotou, že vám vaše oblíbená zrnka nedojdou. A každý kafař ví, jaké to je když mu dojde kafe. Kávu ale máte možnost také darovat. V nabídce e-shopu totiž najdete i dárkové poukazy na kávu, které zase potěší další milovníky kávy, jakými jste vy.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55