Nazouvák nás dokáže doslova vrátit do života

Ve starším věku, ale mnohdy třeba jen v těhotenství či po úrazech a operacích pohybového aparátu, bojujeme i s tak triviálními věcmi, jako je obouvání ponožek či bot. Neschopnost se obléct nás připoutá často nejen mezi čtyři stěny bytu, ale třeba i rovnou do postele. Místo toho, abychom se hýbali, ležíme či sedíme. Přitom do života nás dokáže ihned vrátit chytrá pomůcka – nazouvák na ponožky.

Ponožky nazuje i vyzuje, a nejen ty

Chytrepomucky.cz nabízí za 1290 Kč unikátní mechanickou pomůcku – The Sockee. Jde o patentovanou vychytávku, která nám umožní nazouvat ponožky bez toho, abychom se museli jakkoliv ohýbat. Následně nás z nich rovněž vyzuje. Zařízení je velice kompaktní a lehké. Což je důležité, protože máme možnost si jej kdykoliv zabalit s sebou na vyšetření k lékaři, na rehabilitační cvičení, nebo když vyrážíme do lázní či někam na delší pobyt.

Z nazouváku lze velice snadno oddělat dlouhou páku. Na tu pak stačí nasadit lžíci na boty a máme praktický dlouhý obouvák. To vše si dokážeme nosit sebou ve větší kabelce, v baťůžku nebo v pánské aktovce.

Nazouvák je univerzální, takže nazuje menší i větší ponožky. Hodí se tedy jak pro dámy, tak pro pány. Má velice kvalitní provedení. Ponožky netrhá, ani nepoškrábe nohu při nazouvání, což oceníme, když jsme na poranění citliví – třeba pokud máme diabetes.

Darujte pod stromeček nazouvák – darujete nezávislost

Nazouvák na ponožky a boty je skvělým vánočním dárkem pro lidi se sníženou pohyblivostí, pro starší lidi, ale i pro lidi obéznější či pro těhotné ženy. Perfektně zjednoduší obouvání, nebo dokonce člověka osvobodí od závislosti na druhých. Dokáže být skutečným startem do nového života.

Nazouváky jsou nyní se slevou až 50 %

Pokud nezaváháte s objednávkou, Chytrepomucky.cz nyní nabízí nazouvák ponožek se slevou až 50 %. Sleva platí pro prvních 100 objednávek, samozřejmě pouze do vyprodání zásob. Slevu lze uplatnit zasláním kódu „sleva2018“ na e-mailovou adresu obchod@chytrepomucky.cz.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...