Pojďte soutěžit o 2 vstupenky na Prague PlayOffs 2018

Pro každého, kdo miluje koně, nebo se zajímá o parkur, je to velká událost. 13. až 16. prosince 2018 proběhne v pražské O2 areně Galashow světového parkuru Prague PlayOffs 2018. A vy nyní na tuto show máte možnost vyhrát 2 vstupenky.

Soutěž o vstupenky na galashow světového parkuru Prague PlayOffs 2018

Soutěž o 2 vstupenky na Prague PlayOffs 2018 pořádá obchod se značkovým vybavením pro jezdce i pro koně Prague Equestrians Store. Soutěž probíhá od 1. 8. 2018 do 30. 9. 2018 a vyhrát můžete dvě vstupenky v celkové hodnotě 7380 Kč. Soutěží se online. Stačí vyplnit anketu se soutěžními otázkami. Podívejte se na pravidla soutěže. Určitě si příležitost nenechte ujít.

Equestrians: kvalitní jezdecké potřeby

Pořadatel soutěže, obchod Equestrians, nabízí jezdecké potřeby pro jezdce i vybavení pro koně v té nejvyšší kvalitě. Nabízeným značkovým vybavením sází zejména na maximální bezpečnost pro jezdce i koně a na prvotřídní kvalitu nabízeného zboží.

Nabídka pro jezdce obsahuje jezdecké oblečení pro ženy, muže i děti, včetně jezdeckých bot a minichaps. Nechybí bezpečnostní vybavení, jako jsou vesty nebo helmy.

Pro koně e-shop Equestrians dodává sedla, podsedlové dečky, podbřišníky, masky proti hmyzu, kamaše a chrániče, deky, čabraky, udidla, uzdění, zvony, ale i potřeby pro čištění koní, krmní doplňky a pamlsky. Přehled nabízených značek svědčí o tom, že v sortimentu najdete to nejlepší, co se dá koupit.

Global Champions Prague PlayOffs 2018

Prague PlayOffs 2018, která proběhne v pražské O2 areně, je vrcholná parkurová soutěž, kterou navíc doprovází bohatý doprovodný program, jenž je z velké části zaměřen na rodiny s dětmi. Hvězdou letošního doprovodního programu je Jean-François Pignon. Parkurová galashow nabídne každý den akce zajímavý program. V rámci soutěže pořádané obchodem s jezdeckými potřebami Equestrians vyhráváte tzv. balíček vstupenek platný pro dvě osoby na všechny čtyři dny Prague PlayOffs.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55