Změna či nové bydlení? Spojte síly s bytovým designérem

Máte v plánu vylepšení dětského pokojíčku či rekonstrukci koupelny? Toužíte po nové kuchyni nebo ložnici? Zařizujete si úplně nové bydlení, ale chybí vám nápad? Estetické cítění? Na změnu interiéru nemusíte být sami. Pozvěte si na pomoc odborníky.

Spolupráce s bytovým designérem

S bytovým designérem ušetříte nejenom čas, ale i peníze. Díky tomu, že dokonale ovládá ergonomii a dokáže vnímat prostor jinak než my – vidí jeho přednosti i nedostatky, nám pomůže vyvarovat se řady chyb a uchrání nás před zbrklými či unáhlenými rozhodnutími.

Bytový designér se skvěle vyzná v materiálech, barvách a zároveň se velmi dobře orientuje v nabídce na trhu. Jelikož ví, kde se dá pořídit originální vybavení, starožitný nábytek nebo stylové doplňky za nejlepší ceny, ušetří vám spoustu času. Na vaše přání může také všechny tyto věci vybrat a nebo vám pomůže s koordinací dodavatelů.

Jak si vybrat toho pravého designéra?

Hned v úvodu je dobré zmínit, že výběr bytového designéra by neměl stát pouze na ceně. Kromě toho, že cena nemusí odpovídat jeho schopnostem, je důležité zamyslet se nad tím, že v bytě, domě i kanceláři budete trávit výraznou část svého života.

Bytového architekta vybírejte především podle výborných referencí a podle své intuice. Designér by vám měl sedět i jako člověk. Každý bytový designér či architekt má svůj styl a jedinečný rukopis. Tento styl by vám měl vyhovovat. Proto je důležité, abyste si s ním “sedli”. A před začátkem spolupráce chtějte vidět jeho realizované projekty.

Správný bytový designér nevytváří návrhy interiérů podle nejžhavějších trendů nebo tak, jak se líbí jemu, ale na míru vám, svým zákazníkům a dané místnosti. A právě v týmu Linie design studio najdete několik designérů, kteří vám rádi poradí a pomohou vám vytvořit interiér, který bude odpovídat vašim požadavkům, budete se v něm cítit příjemně a zároveň bude na maximu využit jeho potenciál.

Jak probíhá spolupráce s designérem?

  1. Prvním krokem je onen výběr. Jak jsme již psali, vybírejte designéra podle referencí, praxe a osobních pocitů.
  2. Se správným designérem si budete pravděpodobně hodně dlouho povídat. Je důležité, aby o vás i o interiéru věděl co nejvíce. Proberete vaše představy, přání, možnosti, oblíbené barvy i to, jaké styly preferujete. Také si projedte aktuální trendy.
  3. S největší pravděpodobností dojde i k návštěvě upravovaných prostor. Bytový architekt omrkne každý kout, aby získal co nejlepší představy o daném prostoru.
  4. Následně vytvoří první pracovní návrhy, nad které společně usednete a budete je ladit do posledního detailu.
  5. Ve chvíli, kdy budete spokojeni, získáte od designéra finální návrh. V ideálním případě to bude fotorealistická vizualizace, díky níž si dovedete lépe představit, jak bude interiér vypadat.

Linie design studio – pomáhají už od roku 1997

Majitelkou studia a zároveň hlavní designérkou je Ivana Slavíková, která se návrhu a úpravám interiérů věnuje už od roku 1997. Přes 20 let tak pomáhá vylepšovat domovy, firmy, ale i hotely nebo restaurace. Celý designérský tým Linie design se pravidelně zúčastňuje různých developerských akcí a světových veletrhů designu. Neustále tak rozšiřují své znalosti a získávají další inspiraci.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55