Nemáte rády praní a žehlení? Změňte to díky pračce se sušičkou.

Občas se najde žena, která ráda žehlí, ale většina z nás by se bez něj úplně obešla. Jestliže také patříte k těm, které hledají možnosti, jak si usnadnit a zpříjemnit práci v domácnosti, pomoc vám přinesou pračky se sušičkou od kvalitních výrobců bílé techniky. Důmyslné funkce i způsob praní, pohybů a povrchu bubnu zajistí maximální péči o prané tkaniny a to v plné síle účinku očisty oblečení.62576-iwde-7145-b-eu-png

Co umí moderní pračky se sušičkou?

Měli jste už možnost zjistit, co dnešní pračky se sušičkou umí? Pokud ne, budete určitě mile překvapeny.

Uživateli velmi dobře hodnocen je např. model Indesit IWDE 7145 B, který je volně stojící a spadá do energetické třídy A. Pojme 7/5 kg prádla, odstředění provádí až 1400 otáčkami za minutu. Účinnost praní je A, účinnost odstřeďování B, nebude vás obtěžovat hlukem – při pravení je to 65 dB a při odstřeďování 81 dB. Nechybí praktický indikátor přetečení, který vám může ušetřit mnohatisícové škody a využít můžete i odložený start.

Na internetových stránkách spotrebice-whirlpool.cz je tato pračka se sušičkou aktuálně k dostání se slevou 24%.

Sušičky Whirlpool jsou velmi výkonné a spolehlivé. Zvolit si můžete kondenzační nebo poloprofesionální sušičky. Vzhledově i funkčně je velmi hezká sušička Whirlpool AHIC 793. Usuší 7 kg prádla, disponuje 6. smyslem InfiniteCare, intuitivním ovládáním a 12 praktickými programy. Jistě vás zajímá spotřeba, sušička se řadí do energetické třídy A+++ a díky Ecomonitoru hned při volení programu uvidíte energetickou spotřebu. Sušička je nyní v akci se slevou 22%, její nákup se vám tedy velmi vyplatí.

Podívejte se na podrobnou nabídku praček se sušičkou i sušiček, abyste si udělali uceleným obrázek o tom, co vše si můžete pořídit. Určitě nebudete litovat, prádlo bude nadýchané, rovné a bude stačit jej úhledně složit.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55