Chcete mít domov útulnější? Navštivte Habitat-cz.cz a vyberte si kusové koberce i bytové dekorace.

To, jak na nás náš dům působí, z něj dělá spokojený domov. Chcete-li se ve vašem bytě či domě cítit dobře, mít pocit útulna, příjemné atmosféry, tepla a osobitého stylu, doplňte jej správnými bytovými dekoracemi a textilem. Uvidíte, že stačí skutečně málo a budete v úplně jiném prostředí.

By: B@ni

Jak vykouzlit příjemné teplo domova?

Nejen teplo sálající z krbu v obýváku nebo radiátorů přináší do interiéru pohodu. Podpořit jej je potřeba také vhodně zvoleným bytovým vybavením, které ač tak nemusí v obchodě působit, dovede po přinesení domů udělat nečekaně mnoho.

Jednou variantou jsou kusové koberce. Dají se položit do kterékoli místnosti v domě, ať už půjde o obývací pokoj, ložnici, jídelnu, dětský pokoj, nebo třeba halu či chodbu. Není důležité, jestli bude podklad podlahy tvořit plovoučka, linoleum, marmoleoum, dlažba, nebo jiný metrážní koberec. Kusové koberce jsou velmi praktické v tom, že se hodí klidně i k umístění na koberec.

Ani místo, kde je umístíte, není nijak vyhraněné. Užitečné jsou pod konferenčními stolky u gaučů, které zajistí teplo chodidlům i v zimě, v herně či pokojíku, kde se batolí malé děti, nebo v ložnici u postelí, díky čemuž budete ráno stoupat do měkka a tepla.

Dekorační látky používejte efektivně

Tak, jako zútulní pokoje kusové koberce, stejně dobrou funkci splní dekorační látky. Nejenže pokoj vyzdobí a ozvláštní, ale mají i praktickou funkci.

Použít je můžete na zhotovení závěsů, podsedáků, povlaků na polštáře, můžete si nechat ušít povlečení na míru, přehoz přes postel a mnohé jiné. Zvolíte-li teplé a světlé barvy, prostředí bude působit domácky, čistě a projasněně. Kouzlit můžete i se vzory. Např. úzký gauč opticky rozšíříte, necháte-li ušít potah z dekorační látky s vodorovnými pruhy. Nebo díky ní opticky zvětšete malá okna.

Použijete-li netradiční látku např. na potahy polštářků, zaručeně jimi upoutáte pozornost návštěvy i rodiny a budou je lákat k použití při sezení.

Dekorační látky ale využijete i v kuchyni, ložnici, dětském pokoji nebo na toaletě. Už jste si ušila např. chňapku, zástěru, utěrky, ubrus a podsedáky ze stejné látky. Vypadá to skutečně velmi dobře.

Uspořte a navštivte e-shop Habitat-cz.cz, vyberte si kusové koberce, ručníky, podsedáky, dekorační látky a mnohé další. Uvidíte, že změnit domov je možné za pár korun a ještě k tomu bude originální.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55