Připravte pleť na jaro

V zimě bývá naše pleť unavená, mdlá a vysušená. Není divu! Přechody z tepla do zimy a kombinace sněhu, sluníčka a větru nedělá dobře žádnému typu pleti. Se začátkem jara bychom proto měli pleti dopřát zaslouženou péči. Zkusme se zaměřit na její správné čištění, hydratování a vyživování. Pokožka se díky intenzivní péči rychle vzpamatuje a připraví na léto!

Vyčištěná pleť je základ

Prvním krokem ke zdravé pleti je čistota. Kromě pravidelného odličování čistícím mlékem i micelární vodou je třeba zařadit i hloubkové čištění pleti pomocí peelingu. Jemná zrníčka zbaví obličej veškerých usazenin a odumřelé kůže. Jaro je ideálním obdobím pro peeling od dermatologů z estetické kliniky. Mediestetik nabízí jak chemický, tak laserový peeling, které pleť vyčistí a omladí.

Pleť vyživte maskou

Vyčištěné pleti je potřeba dodat vitamíny a minerály, které ji v zimě chyběly. Kromě denních a nočních krému bychom měli do naší rutiny zařadit i pečující masky. Každé pleti bude vyhovovat jiný typ masky. Jestliže je například naše pleť citlivá, měli bychom zvolit přírodní masku bez parfemace. Pleti, která je po zimě vysušená, pomůže hydratační maska. Pro mastnější typ pleti budou zase vhodnější lehčí masky. S výběrem nám poradí dermatolog.

Čištění a výživa v jednom pomocí Gharneri

Hloubkové čištění pleti a regenerační maska můžou jít ruku v ruce. Klinika estetické medicíny Mediestetik v Praze pracuje s nejmodernějším přístrojem Gharneri. Ošetření probíhá v několika fázích. Specialisté nám nejprve pleť hloubkově vyčistí pomocí ultrazvukového peelingu. Poté následuje lymfodrenáž a mikromasáž. Pokožka je tak nejen čistá, ale i vyživená a hydratovaná. Ošetření trvá přibližně hodinu a půl bez jakékoli rekonvalescence. Návštěvu je dobré zařadit pravidelně podle typu naší pleti.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55