Omega-3 mastné kyseliny jsou klíčové pro lidské zdraví

Dbáte důkladně o své zdraví, jakož i o zdraví svých nejbližších? Pak jistě víte, jak důležité jsou omega-3 mastné kyseliny. Pokud chcete mít jistotu, že je vaše rodina přijímá v dostatečném množství, máme pro vás tip.

Proč Omega-3 mastné kyseliny?

O omega-3 mastných kyselinách jste již nepochybně slyšela, neboť se o nich často mluví, což má také své opodstatnění. Jedná se totiž o esenciální mastné kyseliny, které jsou velmi důležité pro lidské zdraví, leč tělo si je nedokáže samo vytvořit. To znamená, že je musí přijímat ve stravě. Mezi jejich hlavní zdroje patří zejména různé druhy ryb a ořechů.

Proč jsou ale pro naše zdraví klíčové? Mají totiž pozitivní vliv na činnost mozku, mohou snižovat riziko mnoha chorob (zejména kardiovaskulárních) a navíc u dětí podporují správný růst a vývoj. Proto jejich přísun v žádném případě nepodceňujte! Jak si jej zajistit?

Vsaďte na doplněk stravy MaxiCor

Doplňků stravy, v nichž jsou omega-3 mastné kyseliny přítomny, je na trhu celá řada. Zde bychom vám ovšem chtěli doporučit účinný doplněk stravy MaxiCor. Z jakého důvodu? Tyto tobolky jsou bohatým zdrojem kvalitních omega-3 mastných kyselin, a to zejména těch nejdůležitějších, tedy EPA (kyselina eikosapentaenová) a DHA (kyselina dokosahexaenová). MaxiCor sice pochopitelně není možné používat jako náhražku pestré stravy, nicméně jako její doplněk je více než spolehlivý.

Kde si můžete MaxiCor a další důležité doplňky stravy pořídit? Pestrý sortiment i zajímavé pořizovací ceny naleznete kupříkladu v internetovém obchodě Farmax.cz.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55