Zapracujte na kondici! S činkami s vlastním textem to půjde lépe

Časy, kdy pravidelně cvičila jen užší skupina dospělých, jsou dávno pryč. Dnes je pravidelné cvičení doslova módním trendem. A je to dobře. Pohyb udržuje naše tělo zdravé a pomáhá nám uchovat si svěžest.

Doma nebo v posilovně?

Řada z nás pravidelně navštěvuje fitcentra, další raději cvičí v domácím prostředí. Každý z těchto přístupů má své nesporné výhody.

Proč cvičit doma?

Nevýhodou fitcenter jsou často nemalé výdaje, které musíme vynaložit na vstupné. Ruku na srdce, ne každý si může pravidelnou docházku do kvalitně vybavené posilovny dovolit. A řada z nás se také při cvičení před zraky ostatních stydí. Někdy jsou důvodem ostychu nedokonalosti naší postavy, jindy to, že nám cvičení zatím nejde tak, jak bychom si přáli. Nicméně nemusíme si zoufat. Snadno totiž můžeme na své kondici a formování postavy pracovat i doma.

Jak zařídit, aby nás domácí cvičení bavilo?

Cvičit v klidu domova je snazší, než se zdá. Není třeba pořizovat řadu drahých přístrojů, minimálně v první fázi nám budou stačit činky, dobře vyvětraná místnost s dostatkem volného prostoru a příjemná hudba, při které nás bude cvičení bavit.

Jaké činky vybrat?

Ideální jsou modulární typy, na které lze dle potřeby přidávat nebo z nich odebírat kotouče na činky. Využije je totiž celá rodina a každý si je snadno přizpůsobí svým potřebám. Závaží na činky si totiž můžeme pořídit v širokém rozpětí hmotnosti. Dámy tak mohou používat kotouče na činky již od váhy půl kilogramu, pánové mohou budovat mohutné svaly i s dvacetikilogramovými kotouči.

Aby se nám posilovalo ještě lépe

Když si pořídíme činky s vlastním textem, bude posilování ještě snazší. Co na nich bude napsáno, je jen na nás. Zkuste mít na závaží na činky jméno či motivační nápisy „zaber“ nebo třeba „nevzdávej to“. Technika gravírování je trvanlivá a nemusíme se bát, že by se nápis opotřeboval.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55