TOUS šperky zkrášlují ženy po celém světě

Krásné ženy si nikdy šperky nezaměňují s levnými cetkami. Kvalitní šperk podtrhuje osobnost ženy, omlazuje, zdůrazňuje její společenský status. Pořád ale nejde jen o to, že musí být drahým nebo rádoby od některé módní značky, která tento šperk ale i tak nevyrábí ani nenavrhuje, pouze k tomu poskytuje licenci. Nejvhodnější je volit šperky tradiční šperkařské firmy s historií a specifickými rysy designu. Takovými jsou šperky TOUS.

TOUS jsou šperky s tradicí od roku 1920

Původně malá rodinná hodinářská firma zaznamenala nebývalý úspěch. Postupně k hodinkám přibyly šperky a další módní doplňky. Ty doprovází tradiční symbol medvídka, který snad nechybí na žádném produktu. Ať již jako ústřední motiv, nebo nenápadně ukrytý symbol třeba na zapínání šperku. Tento, v pozitivním slova smyslu infantilní motiv značky, naznačuje, že jde o šperk, který vás může doprovázet od útlého dětství až do zralého věku.

Značka TOUS zůstala po celou dobu své existence v rukou rodinných příslušníků, kteří značku založili. Dnes jde o mezinárodní firmu s více než 3500 zaměstnanci. Do roku 2020 se značka rozhodla etablovat i na nové trhy, z nichž jedním je i Česká republika. Šperky značky TOUS si koupíte nejen v e-shopu firmy, ale i v mnoha kamenných prodejnách. Ty najdete v pražských obchodních centrech na Černém mostě, na Chodově, na Smíchově, na Zličíně, v Arkády Pankrác, v Palladiu, a v ulici Na Příkopě. V Plzni pak v OC Olympia a v Plaza, v Ostravě v OC Avion a v Nové Karolíně, v Brně v OC Olympia.

Síla vzácných kamenů v kolekci Batala

Šperků TOUS, které by bylo hodno představit, není rozhodně málo. Jednou z aktuálních kolekcí je Batala. Kolekce zlatých šperků, která staví na síle vzácných kamenů. Jako kov se v kolekci používá zlacené stříbro. Symbolem kolekce je kruh. Ten se považuje za znak dokonalosti, absolutna, jednoty, nekonečnosti, věčnosti i opakování života. Sílu kruhu zde násobí síla vzácných kamenů, které jsou použity velice decentně a obvykle v páru. Objevují se ametyst, howlit a též perla.

Hledáte luxusní šperky? Sáhněte po exkluzivních kolekcích TOUS

TOUS nabízí vždy několik exkluzivních kolekcí šperků, kde si vyberete šperky, jež lze navzájem skvěle sladit, a současně ty, jež reprezentují skutečný luxus, pokud jde o výběr materiálu i šperkařskou práci. Aktuálně to jsou kolekce Real Sisy, Color King, Diamonds, Eklat nebo Gem Power.

Nádherné šperky, které jdou s módou

I v levnějších kolekcích však najdete úžasné fashion nápady. Kolekce šperků TOUS s názvem Mini onix je dokonalým propojením bělosti stříbra a černého onyxu jako kamene, který celou kolekci doprovází. Kolekce Glory nabízí sérii doslova antiageing šperků, které jsou velice mladistvé, pestré a něžné. Nechybí ani nádherná kolekce s perlami.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55