Horní Žižkov – atraktivní bydlení pro singles i rodiny

Kde se v Praze žije nejlépe? V posledních letech je největší rozmach viditelný na Žižkově. Po letech, kdy měl Žižkov nálepku nevábné čtvrti, je pravým opakem a láká k bydlení. Aby ne, je to nejzelenější čtvrť z celého hlavního města, má perfektní dopravní dostupnost do centra a navíc nabízí veškerá zařízení občanské a sociální vybavenosti. Jako zázrakem se také na Žižkově staví nové byty, které nabízí domov pro singles i rodiny s dětmi.

Nová čtvrť v rámci horního Žižkova

Atraktivní byty v Praze na Žižkově vznikají pod taktovkou Metrostav Development v oblasti horního Žižkova, konkrétně v ulici Malešická. Stávající etapa počítá se vznikem pěti objektů s třemi stovkami bytů, nebytových prostor a ateliérů. Nynější projekt volně navazuje na předešlou výstavbu v ulicích Na Vackově, Rixdorfská a Olgy Havlové. Bytové domy přímo sousedí s parkem Židovské pece a nabízejí okamžitý únik do zeleně z ruchu velkoměsta.

Vzdušné a prostorné byty

Na rozdíl od mnoha jiných bytových projektů se tento soustředil na členitost budov a zajištění maximálního soukromí pro obyvatele jednotlivých bytů. MS Architekti proto navrhli budovy dvanáctipodlažní a díky asymetrii k bytům přináleží balkony, lodžie, střešní terasy nebo přízemní předzahrádky, ale současně maximálně využívají daný vnitřní prostor. Také je zajištěna vzdušnost a přísun denního světla, což jistě noví majitelé bytů docení.

Byty pro singles i větší rodiny

A jaké byty na Praze 3 jsou k mání? V rámci zmíněných pěti objektů jsou k prodeji byty s dispozicemi 1+kk až 5+kk, navíc i nebytové prostory nebo ateliéry. Předpokládané dokončení je v druhém pololetí roku 2020 s předáním bytů v první polovině 2021. Pro komfort nových obyvatel je také možnost koupení garážového stání, ale parkovat se dá taktéž v přilehlých ulicích. V rámci spolupráce lze nákup bytů financovat hypotékou za zvýhodněných podmínek u společnosti Hyposervis Consulting a. s.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55