Domácí wellness – relaxace v soukromí

Kdo by si nepřál mít doma soukromé lázně, místo odpočinku a relaxace, které nabídnou možnost uvolnění těla i mysli po dlouhém náročném dni. Parní lázeň, bublinková koupel nebo proudová masáž přestávají být vymožeností veřejných wellness zařízení. Naopak se tento „luxus“ stává běžným doplňkem rodinných domů i bytů, navíc s přidanou hodnotou – nabízí soukromí a klid domácího prostředí.

20150930-riho-steam-flex-02-fin

Pokud se rozhodneme pořídit si domácí wellness, stojíme hned na začátku před zásadním rozhodnutím – co od soukromých lázní očekáváme a jak by měly vypadat. Musíme zohlednit prostor a architekturu místnosti, kterou máme k dispozici, následně konkretizovat vybavení i jeho uspořádání. V neposlední řadě se zaměříme na kvalitu, funkčnost a design. Z hlediska uživatele pak zvážíme parametry praktičnosti a snadné údržby instalovaných produktů a prvků a také bezpečnost jejich používání.

Celý prostor našeho wellness by měl působit harmonickým dojmem, kde se jednotlivé komponenty vzájemně doplňují a vytvářejí tak dokonalé místo pro relaxaci. Srdce domácích lázní většinou může tvořit masážní vana, parní kabina, hydromasážní systémy či kombinace těchto produktů, které díky sofistikovaným funkcím poskytují profesionální lázeňské služby.

Při výběru konkrétních výrobků se zaměříme na jejich vlastnosti, patenty a certifikáty. Správný dodavatel by měl být schopen dodat nám kompletní informace o produktu, ale také poradit s jejich instalací, provozem či servisem.

Stále přemýšlíte, jak své wellness vybavit? Nechejte se inspirovat produkty značky RIHO, které nabízí vysoce kvalitní a unikátní řešení koupelnových systémů. Na první pohled zaujmou výrazným vzhledem i vysokým uživatelským komfortem.

Parní kabiny

Parní lázně poskytují efektivní způsob pro kompletní relaxaci těla i ducha, navíc mají i blahodárné zdravotní účinky. Co všechno získáte pořízením sprchové parní kabiny?

Dopřejte si denně dvacetiminutovou kúru a jste báječně uvolnění. Parou a teplem pročistíte pokožku, stimulujete krevní oběh a dokonce zlepšíte funkci dýchacích cest. Jemnými proudy vody uvolníte svaly, skotskou sprchou zlepšíte elasticitu pokožky. Jistě oceníte i doplňky parních kabin RIHO, které umocňují zážitek z relaxační procedury. Světelná terapie navodí příjemnou atmosféru, stereofonní rádio dokreslí pohodu oblíbenou hudbou přímo v prostorách kabiny. Pozvedněte svou koupelnu na novou úroveň s parními kabinami RIHO!

Masážní vany

Voda má na náš organismus výjimečný vliv. Dokáže uvolnit od každodenního stresu a napětí a přináší dokonalou revitalizaci. Je velmi účinná při léčbě a rekonvalescenci, ale také zdravotní prevenci.

Láká Vás odpočinek ve vířivé vaně? Vyzkoušejte unikátní masážní vany RIHO řady thermae line, založené na unikátním konceptu hydromasážních van se zapuštěnými speciálními zádovými tryskami. Dopřát si dokonalou hydromasáž a zcela mimořádnou relaxaci je nyní tak snadné!

Masážní systémy

Svůj wellness koutek si můžete pořídit i v menším prostoru. Akrylátové vany RIHO, dostupné v široké škále tvarů a designů, jsou ideální pro instalaci systému Whirlpool. Instalací některého z dostupných masážních systémů získáte masážní systém ve vaně běžných dispozic. Budete tak moci využívat celou řadu funkcí, hydrotrysky, aerotrysky, boční a zádové trysky či trysky na nohy. Jistě oceníte řízení pomocí elektronického ovládání i plynule nastavitelný výkon masážního systému. Luxus masáží si již můžete dopřát každý den!

Odborná instalace a servis

Při výstavbě domácího wellness se vyplatí vsadit na prověřené dodavatele, kteří mají k dispozici technické detaily a způsob instalace jejich výrobků. Při plánování wellness vybavení je potřeba dbát na to, aby k nim byl snadný přístup nejen pro uživatele, ale i pro techniky při servisních prohlídkách nebo opravách. Značka RIHO znamená spolehlivost. Proto jsou také poskytovány na výrobky RIHO dlouhé záruční lhůty.

20150929-riho-thermea-claudia-above-finDopřejte svému domovu krásu a kvalitu v podobě wellness produktů RIHO, odměnou vám bude nadstandardní užitek a příjemná relaxace!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55