Zútulněte si byt jednoduše

Doba, kdy první jarní paprsky zaťukají na naše neumytá okna, abychom do našich příbytků pustili jaro a sluníčko, nás většinou donutí k velkému jarnímu úklidu. Většinou se po zimě zbavujeme nepotřebných věcí, které jsme přes zimu doma nashromáždili. Obvykle následuje velký generální úklid, odvážnější z nás se pustí do výmalby stěn a ti méně manuálně zdatní se to doma snaží vylepšit po svém.

Patříte k té druhé skupině? Nevadí. Textilní dekorace a doplňky dovedou vykouzlit za pár korun dojem, že jsme v úplně jiné místnosti. Třeba obyčejné nášlapy na schody (například tyto: https://www.vopi.cz/naslapy-na-schody/) schovají spoustu nedokonalostí a ušetříme za nákladnou rekonstrukci schodiště, které by potřebovalo zbrousit a natřít. Navíc jsou měkoučké nášlapy velmi příjemné na chození.

Pokud sledujete módní trendy z oblasti interiérového designu, jistě dáte za pravdu, že se mění častěji, než jarní počasí. Málokdo si může dovolit, aby každou sezónu kupoval nový nábytek podle trendů. Dá se to obejít, když v interiéru vyměníte pár věcí, jako třeba povlaky na polštáře, přehoz na sedačku, či povlečení. Například červený koberec do obývacího pokoje vnese úplně jinou energii, stačí k němu zakoupit červený polštář, a do vázy na konferenčním stole umístit rudé růže a máte úplně jiný pokoj.

Tím, že děti nechodily do škol, či školek trávily více času v jejich dětském pokoji. Popřemýšlejte nad tím, jak svým ratolestem zpříjemnit pobyt doma, když nemohou za kamarády, anebo venku prší. Víte, že lze pořídit dětský koberec, na kterém mohou doma skákat panáka? Bez obav z toho, že jim ho déšť smyje? Dětský zelený koberec s motivem farmy, ZOO, městečka či silnice, přímo svádí, ke stavění ohrad pro zvířátka, anebo garáží pro autíčka. Děti budou nadšené a vy jim dopřejete další prostor pro hraní a to ještě za pár korun.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55